Ile może kosztować wymiana przedniej szyby?
-
Witam!
Parę tygodni temu jechałem sobie spokojnie moim Tikaczem. Wiał strasznie silny wiatr i gdzieś zaplątał się jakiś niewielki kamyk, który walnął mi w przednią szybę i spowodował pęknięcie. Pęknięcie, niestety, się powiększało. Wczoraj zatrzymała mnie policja. Zabrali mi dowód i dali tydzień na wymianę szyby. Czy ktoś może wie, ile będzie mnie kosztować wymiana? Może ktoś z Was jest z Lublina i doradziłby mi, gdzie by można to było najtaniej tu zrobić?
Z góry dzięki!
-
Ja rok temu zapłaciłem 350zł - wraz ze wstawieniem (taka przyciemniana od góry).
Ale gdzie? to nie wiem co Ci polecić. Lublina nie znam. Ja wymieniałem na Żytniej w Zamościu. -
Kilka miesięcy temu zapłaciłem za szybę z paskiem(zielona) 170zł + 100zł wymiana
Oczywiście w Rzeszowie -
Witam!
Parę tygodni temu
jechałem sobie spokojnie moim Tikaczem. Wiał strasznie silny wiatr i gdzieś zaplątał
się jakiś niewielki kamyk, który walnął mi w przednią szybę i spowodował pęknięcie.
Pęknięcie, niestety, się powiększało. Wczoraj zatrzymała mnie policja. Zabrali mi
dowód i dali tydzień na wymianę szyby. Czy ktoś może wie, ile będzie mnie kosztować
wymiana? Może ktoś z Was jest z Lublina i doradziłby mi, gdzie by można to było
najtaniej tu zrobić?
Z góry dzięki!Nie mialem na szczescie takiego problemu, ale w Lublinie ponoc solidnie robia w Hanesco na Naleczowskiej.
-
Atermiczna wraz ze wstawieniem 350zł
-
Podpytaj sie o mozliwosc naprawy tej szyby , powinienes odrazu zglosic sie do fachowca czesto szyba jest do uratowania po malych kosztach co jest istotne przy wartosci tico
-
U nas kosztuje taka 150+100 montaż lub atermiczna 250+100.
-
Ja kilka miesięcy temu dałem 250 z robotą.
-
Witajcie.
Tydzień temu płaciłem 270 w Głogowie za szybę z paskiem. -
Ja wymieniałam dwa lata temu na szybę z paskiem i kosztowało mnie to 275 zł.