Klimatyzacja z Rumunii
-
Gratulacje Ja bym się bał - łatwo coś schrzanic. A że jak gorąco to nic nie pomoże to wiadomo - w końcu szyberdach nie schładza powietrza tylko je wymienia. Ale bajer jest
-
Gratulacje Ja
bym się bał - łatwo coś schrzanic. A że jak gorąco to nic nie pomoże to wiadomo - w
końcu szyberdach nie schładza powietrza tylko je wymienia. Ale bajer jestSam nie wiem, czy zdecydowałbym się jeszcze raz na samodzielny montaż
Jedno kichnięcie przy wycinaniu i dach do wymiany
-
Nowa oferta z klimą, niestety niesprawną.
http://otomoto.pl/daewoo-tico-C28214349.html
Co u Was? Jakieś widoki na sukces? Czego jeszcze brakuje? -
Nowa oferta z
klimą, niestety niesprawną.
Co u Was? Jakieś
widoki na sukces? Czego jeszcze brakuje?to te same tico o którym pisaliśmy wcześniej, nadal nie ma przeglądu ale koleś chcociaż oc wykupił z zszedł z ceną
-
Nowa oferta z
klimą, niestety niesprawną.
Co u Was? Jakieś
widoki na sukces? Czego jeszcze brakuje?Dzwoniłem, niesprawna jest sprężarka. Umówiłem się wstępnie, że podjadę i odkupię instalację. Mam nadzieję, że się to uda, bo facet nie umówił się ze mną na 100%.
Brakuje mi przede wszystkim skraplacza i osuszacza, podejrzewam, że przewody, które posiadam też wymagają wymiany. Tak więc liczę na ten demontaż, bo może chociaż przewody będą OK.
-
będziesz gnał pod wołomin? jak byś potrzebował pomocnika do demontażu to daj znać
-
będziesz gnał pod
wołomin? jak byś potrzebował pomocnika do demontażu to daj znaćKto wie, czy nie będę potrzebował pomocnika - we 2 zawsze raźniej
Oby tylko było do czego i po co jechać
-
Kto wie, czy nie
będę potrzebował pomocnika - we 2 zawsze raźniej
Oby tylko było do
czego i po co jechaćA gdzie pod Wołominem to auto stoi?
Nie lepiej całego wziąć, to parę części byś zyskał
-
A gdzie pod
Wołominem to auto stoi?Nie wiem, facet nie powiedział
Nie lepiej całego
wziąć, to parę części byś zyskałPonoć nie ma przeglądu. Inna sprawa, że nie potrzebuję kolejnego grata (niedawno jednego się pozbyłem)
-
Nie wiem, facet nie
powiedział
Ponoć nie ma
przeglądu. Inna sprawa, że nie potrzebuję kolejnego grata (niedawno jednego się
pozbyłem)A to ta sprawa z OC
-
Ogłoszenie znikło miechomiecho sprawdź czy facet go nie sprzedał w cholerę.
-
Ogłoszenie znikło
miechomiecho sprawdź czy facet go nie sprzedał w cholerę.Widziałem już wcześniej. Koleś pewnie sprzedał. Kij mu w oko
-
No pewnie hehe... następny będzie marzył o uruchomieniu klimy
-
Mam nadzieję, że się to uda, bo facet nie umówił się ze mną na 100%.
Brakuje mi przede
wszystkim skraplacza i osuszacza, podejrzewam, że przewody, które posiadam też
wymagają wymiany. Tak więc liczę na ten demontaż, bo może chociaż przewody będą OK.Wiem, że ten temat był poruszany już nie raz, ale w FOXie nie mają części, które potrzebujesz? Coś mi świta, że ktoś z Was kiedyś pisał na forum, że były chyba części od klimy, ew. nie możecie spróbować kupić tych części przez jakiś sklep internetowy z Rumunii? Fajnie by było jakby Wasze trudy udało się w końcu zwieńczyć chłodem w Tico w gorący dzień
-
Wiem, że ten temat
był poruszany już nie raz, ale w FOXie nie mają części, które potrzebujesz? Coś mi
świta, że ktoś z Was kiedyś pisał na forum, że były chyba części od klimy, ew. nie
możecie spróbować kupić tych części przez jakiś sklep internetowy z Rumunii? Fajnie
by było jakby Wasze trudy udało się w końcu zwieńczyć chłodem w Tico w gorący dzieńTen facet to kolejny niepoważny pajac, nawet telefonu nie odbierał.
W foxie już od dawna nic nie mają, mało tego - w całym kraju wymagane przez nas części są niedostępne. Szukamy w tej chwili w rumuńskich sklepach.
-
Wiem, że ten temat
był poruszany już nie raz, ale w FOXie nie mają części, które potrzebujesz? Coś mi
świta, że ktoś z Was kiedyś pisał na forum, że były chyba części od klimy, ew. nie
możecie spróbować kupić tych części przez jakiś sklep internetowy z Rumunii? Fajnie
by było jakby Wasze trudy udało się w końcu zwieńczyć chłodem w Tico w gorący dzieńA jest w googlach translator polskiego na rumuński?
-
A jest w googlach
translator polskiego na rumuński?Jest
-
Odświeżam wątek, bo temat oczywiście w toku Dzisiaj przyszedł zamówiony w Rumunii skraplacz Wysłany 29 marca, więc doszedł bardzo szybko, biorąc pod uwagę święta Mocowania trochę pogięte, ale to chyba nie jest wielki problem.
Pozostaje dokupić nowy osuszacz, który w oryginale jest nieosiągalny (zamiennik zresztą też). W foxie pokazali mi osuszacz z poloneza, który może będzie pasował (trzeba porównać z tym od tico).
Wkrótce ciąg dalszy
-
Gratulacje! Jak widzę przystosowany już do R-134 a nie do freonu. A osuszacz od Matiza nie podejdzie?
-
Moja instalacja to i tak hybryda: skraplacz pod r134, a reszta instalacji przystosowana jest pod r12.
Osuszacz z matiza jest jeszcze inny i ma inne mocowania. Ale kto wie, będę teraz drążył temat