Tico dla wysokiego kierowcy?
-
Syn ze wzrostem 186 cm., jeździł Ticiem i nie narzekał na ciasnotę.
-
Jeżdżę malcem dopiero od sierpnia 2010, ale w tym czasie zrobiłem ponad 15kkm, w tym 2wie trasy >1000km za jednym razem i bez problemów, dodam że wcześniej jeździłem wiele czasu Octavia II i Nubirą i nie odzywam dyskomfortu po przesiadce do tico, może tylko na autostradzie, bo prędkości >120km/h w tico są już niezbyt bezpieczne a do tego są sporym obciążeniem dla silniczka.
Aha dodam że mam 190 cm i 85kg
pzdr Cub_S
-
Ja w 4 osoby często Tico śmigam. Z tyłu dzieicaki jeden w foteliku i jakoś się mieścimy. Pare lat temu do Pragi my zajechali na wakacjach w czwórkę i wuzek jeszcze był, ale jakoś dalismy rady.
Dodam do tego że mam LPG w kole zapasowym a koło w bagażniku także z bagażnika mam tylko połowe miejsca dostępną.Tico jest dla wytrwałych, i bardzo dobrze w nim widać wszystkie strony.. jak i kierowce.
-
Tico jest dla
wytrwałych, i bardzo dobrze w nim widać wszystkie strony.. jak i kierowce.Maluszek tez był pakowny w tamtych czasach. 4 osoby śmigały po kilkaset kilometrów czasami.
Tico w sumie to taki mikrovan można powiedzieć. Bardzo pojemne autko.
Teraz jak ktoś ma 2 dwoje dzieci to odrazu 2 tonowy mułowaty van kupuje bo mało miejsca. Tico też da rade.
-
Maluszek tez był pakowny w tamtych czasach. 4 osoby śmigały po kilkaset kilometrów czasami. Tico w sumie to taki mikrovan można powiedzieć. Bardzo pojemne autko. Teraz jak ktoś ma 2
dwoje dzieci to odrazu 2 tonowy mułowaty van kupuje bo mało miejsca. Tico też da rade.pakowny potwierdzam, (wiozłem 2os. "amerykankę")
-
pakowny
potwierdzam, (wiozłem 2os. "amerykankę")Mi sie udało 29" TV z kartonem. Sprzedawca był w ciężkim szoku jak to się zmieściło
-
Tico w sumie to
taki mikrovan można powiedzieć. Bardzo pojemne autko.
Teraz jak ktoś ma 2
dwoje dzieci to odrazu 2 tonowy mułowaty van kupuje bo mało miejsca. Tico też
da rade.Zawsze można karoserię od Tico wyklepać w coś na kształt Maruti Omni i będzie dostawczak jak się patrzy. Silnik prawie ten sam, wymiary też zbliżone.
-
Mi sie udało 29" TV
z kartonem. Sprzedawca był w ciężkim szoku jak to się zmieściłoDokladnie taka sama sytuacje mialem. Karton z tv wszedl na styk
-
Zawsze można
karoserię od Tico wyklepać w coś na kształt Maruti Omni i będzie dostawczak jak się
patrzy. Silnik prawie ten sam, wymiary też zbliżone.To nie Indie
-
Dokladnie taka sama
sytuacje mialem. Karton z tv wszedl na stykBył dobrze zaprojektowany ten 126p
-
To nie Indie
To zamiast Maruti Omni niech będzie wyklepane na Daewoo Damas, znaczka nie trzeba będzie zmieniać
-
To zamiast Maruti
Omni niech będzie wyklepane na Daewoo Damas, znaczka nie trzeba będzie zmieniać