Tico Tuning
-
Jak się wam podoba taki system otwierania tylnych drzwi? (Pytam czysto hipotetycznie )
Na pewno pomaga przy szybszym lokalizowaniu rudej na dolnych rantach
-
Jak się wam podoba taki
system otwierania tylnych drzwi? (Pytam czysto hipotetycznie )Jakby ktoś wjechał w bok tego Tico to by udało mu się przebić na drugą
-
Jak się wam podoba taki
system otwierania tylnych drzwi? (Pytam czysto hipotetycznie )
Na pewno pomaga przy szybszym
lokalizowaniu rudej na dolnych rantachMalo tego, mozna by spokojnie czyscic drzwi bez ich zdejmowania
-
Ciekawy concept car
-
myślę że z tymi drzwiami to bardzo dobry pomysł
tylnie siedzenia często zastępowały mi bagażnik gdy miałem lpg a drzwi nie otwierają się zbyt szeroko... z takim patentem mógłbym swobodnie pakować bagażesporo Tikacz pucharów zdobył
-
A i do tego nie leci na głowę jak pada
-
Jak się wam podoba taki
system otwierania tylnych drzwi? (Pytam czysto hipotetycznie )Z praktycznego punktu widzenia: przednie OK, bo potrzebna węższa luka do zaparkowania i wysiadania. Tylne niedobre (z tego samego powodu).
Jeszcze klapa mogłaby się otwierać tak, jak tylna burta w pickupach (znaczy zawiasy u dołu). -
Śliczne
-
Ładne ładne Jeszcze brakuje, żeby w miejscu rejestracji był taki wielki wlot powietrza do silnika hehe
I oczywiście z przodu na szybie "NO LIMIT" a z tyłu "NO MERCY"...Kiedyś muszę to zrobić ^^ (wiem, biedne ale śmieszne)