OT - TV
-
super gratuluję wspomnij jeszcze w okolicach 10 bądź 11 żebym nie zapomniał
-
nie przepadam za teleturniejami ale będzie pretekst by oderwać się od komputera także ja będe oglądał
-
dzieki dzieki.
Ja się w to bawie w zasadzie zawodowo, bo to któryś już teleturniej z kolei. Tylko występuje raczej w wiedzowych a nie w tzw "idioten familien rozrywken" -
Ja się w to bawie w zasadzie zawodowo, bo to któryś już teleturniej z kolei. Tylko występuje raczej w wiedzowych a nie w tzw "idioten familien rozrywken"
Jakie już teleturnieje masz już za Sobą?
Też Mnie to trochę interesuje i chciałbym spróbowac...
Jakieś wielkie sukcesy lub jedne z większych? -
ja kiedyś przypadkiem przeszedłem eleminacje sms-owe do milionerów bo telefon mi się zawiesił przy wysyłaniu odp na pierwsze pytanie i wysłałem ją 3 razy,
system zweryfikował to tak jakbym wysłał odpowiedźi na wszystkie 3 pytania
i tak przeszedłem to następnej tury ponieważ we wszystkich odpowiedziach trzeba było wybrać "B"
niestety następnej tury eleminacji nie przeszedłem -
wszystkiego nie pamietam, ale było 1z10, koło fortuny, dzieciaki górą (teraz), kłamczuch... czy sukcesy? - cała szafa programów do angielskiego, galanteria skórzana, zegarki, kasa...
-
Wiem, że mały OT, ale prośba do Leo żeby narazie nie usuwał.
Zaznaczamy w temacie OT - i zostaje.
No, popatrzymy, jak Was nastolatki zawstydzają... -
No, popatrzymy, jak Was nastolatki zawstydzają...
Zaraz tam nastolatki. Nie bójmy się powiedzieć otwarcie dzieci!
-
Z kim będziesz występował??
Jacyś znajomi ze studiów? Pytam, bo nie wiem czy będę mogła akurat oglądać No i kto prowadzi ten odcinek - blondyna Marzena? -
Stworzyłem "zawodową" ekipę - czyli ludzi, którzy mają już spore doświadczenie w tego rodzaju grach. Będzie moja mama, dwóch znajomych z takiego naszego forum dla graczy teleturniejowych i ja
-
Stworzyłem "zawodową" ekipę - czyli ludzi, którzy mają już spore doświadczenie w tego rodzaju grach. Będzie moja mama, dwóch znajomych z takiego naszego forum dla graczy teleturniejowych i ja
Jakie to forum?
www.teleturnieje.fora.pl ?Edit:
Jednak to forum -
tak, dokładnie to forum
-
żeby nie było - pamiętam
Własnie dostałem info, ze odcinek jest przeniesiony na 16.12.2009 - odezwe się jeszcze przed emisją -
Oglądałem
-
Oglądałem
No i?
-
Oglądałem
To u Ciebie był już 16 grudnia?
-
To u Ciebie był już 16
grudnia?Nie ten odcinek obejrzał....
-
W Gostyniu jest inna strefa czasowa + zakrzywienie czasoprzestrzeni
-
żeby nie było - pamiętam
Własnie dostałem info, ze
odcinek jest przeniesiony na 16.12.2009 - odezwe się jeszcze przed emisjąCzy to dziś było?
Jeśli tak, to... kiedy powtórka, wie ktoś? -
jeśli się nie mylę, to powtórka jest w piątek o 10.50 chyba. Dostałem własnie info, ze moze byc powtórka po nowym roku, w okolicach 8.01