SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Miło mi było poznać
rzeszowską grupę Ticomaniaków.
Dziękuję za
spotkanie.Również miło poznać!
Ps.W drodze
powrotnej do domu Ticuś jak zwykle pozwolił rozpędzić się tylko do 95 km/h.
Konieczny jest więc
gruntowny przegląd gażnika.Być może chodzi o to samo co opisano w wątku poniżej. Objawy się zgadzają?
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=741535#Post741535
Co do gaźnika to jeszcze nie za bardzo podobało mi się dzisiaj ustawienie ssania - tutaj wątek ze zdjęciami i opisem. Dobrze byłoby sprawdzić ustawienie krzywki wobec rolki na nagrzanym silniku po dłuższej jeździe.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=941703#Post941703
Rozmawialiśmy jeszcze o zaworku PCV - tu opis jak go sprawdzić. W razie potrzeby bezproblemowo można go samodzielnie wymienić.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=363761&page=1
Być może trzeba zająć się ssaniem i/lub zaworkiem PCV, ale żadna z tych rzeczy nie ma wpływu na duszenie samochodu o którym wspominałeś, a tylko na pracę na wolnych obrotach. -
Mnie nie było, bo mi się kimnęło między papierkami i obudziłem się 17:15, wybaczcie Pomijam fakt, że świstak schnie, bo walczę z korozją błotników, ale cóż, następnym razem postaram się dotrzeć.
-
Proponuję spota w najbliższą niedzielę o godz. 17-18 na parkingu w galerii Olimp w Lublinie. Zapraszam wszystkich chętnych
Dostałem cynk, że forum daewoo robi tam swojego spota, więc będzie okazja połączyć siły
-
Proponuję spota w
najbliższą niedzielę o godz. 17-18 na parkingu w galerii Olimp w Lublinie. Zapraszam
wszystkich chętnych
Dostałem cynk, że
forum daewoo robi tam swojego spota, więc będzie okazja połączyć siłyKurde, też bym wpadł na spota (jakbyście mnie przygarnęli oczywiście), ale tą niedzielę mam już zarezerwowaną Ale teraz na bieżąco śledzę wątek także mam nadzieję że niedługo się uda
-
Proponuję spota w
najbliższą niedzielę o godz. 17-18 na parkingu w galerii Olimp w Lublinie. Zapraszam
wszystkich chętnych
Dostałem cynk, że
forum daewoo robi tam swojego spota, więc będzie okazja połączyć siłyZgodnie z planem, połączyliśmy siły Z tikaczy był tylko mój. Z organizatorów/prowodyrów była jedna osoba Był jeszcze jeden kolega polonezem, ale wcześniej się ulotnił. Pogadaliśmy, obejrzeliśmy auta i potem coś zjedliśmy w ciepłej i miłej atmosferze
-
Zgodnie z planem,
połączyliśmy siłySzkoda że to daleko ode mnie.
Jak będzie zlot bliżej Legnicy, to przyjadę swoim Lanosem. -
Szkoda że to daleko
ode mnie.
Jak będzie zlot
bliżej Legnicy, to przyjadę swoim Lanosem.Może warto samemu coś zdziałać w tej materii?
-
Może warto samemu
coś zdziałać w tej materii?Pewnie w okolicach Wrocławia/Wałbrzycha jest kilku "maniaków" Daewoo, którzy chcą się spotkać
-
Z organizatorów/prowodyrów była jedna osoba
i wszystko jasne
my z Cezarym nie pojawiliśmy się swoimi brykami bo ja z temperaturą leżałam i zdychałam a Cezary ma baaaaaaaaaaardzo dużo nauki ;/ (jak to przed sesją)
Następnym razem na 100000000000000000% wpadniemy -
Taaaki spot i mnie nie było Ale liczę, że będę w RZ w połowie lutego (jak mnie buran wypuści...) i może jakąś powtorkę zrobimy
-
Jako,że wiosna przyszłą,a wątek od dawna nie ruszany
trzeba coś skręcić.Bryki wypucować i przyjechać
Proponuję niedzielę (01.04.2012) miejsce jak zwykle.
Godzina popołudniowa do ustalenia jeszcze.Niech nikt nie wietrzy podstępu z powodu takiej daty(Prima aprilis )
Spota można byłoby przy okazji połączyć z wypadem na gokarty,ponieważ od niedawna mamy możliwość pośmigania na halowym torze.
Być może dołączy do nas dawna użytkowniczka/złośniczka Tico z Rze,ale to się dopiero okaże.
Czekam na odzew
1.Slavo
2. -
Powinienem się zjawić, ale jeszcze potwierdzę to na 100% w drugiej połowie tygodnia.
-
W najbliższą niedzielę nie dam rady - mam nadzieję, że uda mi się do Polski w sobotę wrócić, ale w Rzeszowie będę pewnie w połowie tygodnia dopiero
-
mogę wpaść białą korozją, ale nie wiem tego jeszcze na 100%
-
To o której się spotykamy?
-
Trochę mały odzew,a w dodatku pogoda nie sprzyjająca także chyba przełożymy spot
-
A Lublin?
-
A Lublin?
Jakieś propozycje? Pewnie znów zadeklaruje się kilka osób, a będą 2
-
norma
14.04.2012 pasuje?
-
norma
14.04.2012 pasuje?Ja pewnie wolałbym niedzielę, ale bliżej terminu się zadeklaruję na 100%