SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Żałuję ale mecz
się zrobił pięciosetowy i nie wyrobiłem się jużNo trudno, może następnym razem
Ja patrzyłem na pierwsze dwa sety i pojechałem
-
Żałuję ale mecz
się zrobił pięciosetowy i nie wyrobiłem się jużTrzeba było przyjechać nieco później, długo czekaliśmy na zewnątrz na ewentualnych spóźnialskich zanim wyszliśmy do Leclerca.
-
Z daewooforum.pl organizują jakiegoś spota 17.04.11 o 12 pod Zamkiem. Ja może podjadę na chwilę.
-
Z daewooforum.pl
organizują jakiegoś spota 17.04.11 o 12 pod Zamkiem. Ja może podjadę na chwilę.Byc moze i ja sie zjawie
-
Z daewooforum.pl
organizują jakiegoś spota 17.04.11 o 12 pod Zamkiem. Ja może podjadę na chwilę.Bylem, kilka osob zobaczylem, postalismy, pogadalismy. Byla jedna fotka, w niedlugim czasie wszyscy sie rozjechali
-
Może zrobilibyśmy wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?
-
Może zrobilibyśmy
wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?Jeśli tylko nie będę gdzieś na wyjeździe u rodzinki to postaram się zawitać
-
Może zrobilibyśmy
wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?Ja niestety odpadam - będę w Polsce dopiero w połowie maja (i to pewnie po 15-tym)...
-
Może zrobilibyśmy
wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?Wiadomo dokładnie co i jak?
Widzę że odzew mały -
Wiadomo dokładnie
co i jak?
Widzę że odzew małyJa i tak bede przejazdem, mam sprawe do drzoncy, wiec bede mniej wiecej w tych godzinach tam, gdzie zawsze
-
Ja też oczywiście będę.
-
Ja też oczywiście
będę.Wpadnę około 17
-
No to po wielkanocnym spocie, tradycyjnie niech żałują Ci co nie byli Testowaliśmy na mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulce
-
No to po
wielkanocnym spocie, tradycyjnie niech żałują Ci co nie byli Testowaliśmy na
mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulceDo następnego
-
No to po
wielkanocnym spocie, tradycyjnie niech żałują Ci co nie byliŻałuję. Chociaż... Sprawdziłem coś doświadczalnie: dokładnie w tym samym czasie, będąc na trasie (200 km od Wawy w stronę morza), wymieniałem zerwany pasek klinowy w matizie... dysponując TYLKO kluczem do kół i starym paskiem. Werdykt: spokojnie da się wymienić pasek samymi palcami.
Testowaliśmy na
mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulceI tak ma być...
-
No to po
mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulceHehehe Dobrze powiedziane (napisane)
No i wielkanocny dil zrobilismy
-
wymieniałem zerwany pasek klinowy w matizie...
dysponując TYLKO kluczem do kół i starym paskiem.To ciekawą rozrywkę miałeś. Leo, ale ja nie jednej rzeczy nie rozumiem - kto i po co wozi ze sobą zapasowy pasek, jednocześnie nie wożąc żadnych narzędzi?
-
To ciekawą rozrywkę
miałeś. Leo, ale ja nie jednej rzeczy nie rozumiem - kto i po co wozi ze sobą
zapasowy pasek, jednocześnie nie wożąc żadnych narzędzi?Czasem zepsujesz się pod samym warsztatem, który nie będzie w stanie części zdobyć "na już" i trzeba np. nocować w obcym mieście...
-
No to po
mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulceŻałuję Niestety - coraz ciekawiej się robi... Prawdopodobnie wrócę dopiero po 20-tym maja... 2 miesiące w dzikim stepie
-
Czasem zepsujesz
się pod samym warsztatem, który nie będzie w stanie części zdobyć "na już" i trzeba
np. nocować w obcym mieście...Zdarza się, ale dużo bardziej prawdopodobne że zepsujesz się w środku lasu. Wtedy albo masz assistance i Cię holują (to po co Ci zapasowe części?) albo jesteś zdany na własne siły (to czemu nie bierzesz narzędzi?). Dodatkowo pasek do matiza nie jest jakimś trudnodostępnym elementem, można go kupić w każdym motoryzacyjnym.