SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ale wam się fajny spot udał. Chyba najliczniejszy do tej pory.
Musimy kiedyś połączyć siły, Podkarpackie, Lubelskie, Śląskie itd...
Tak trzymać
-
Świetny spocik
Fajnie się spotkać i pogadać
Gratulacje chłopaki Brakuje tylko właścicieli aut na fotkach, żeby było wiadomo który bolid czyj -
No to skoro mamy ponumerowane zdjęcia, to proponuję, żeby każdy user podał numerek swojego samochodu
Ja mam Tico z numerem 1
-
Właśnie miałem to zaproponować Dopiszcie swoje nick'i i ewentualnie imię Ja to dorzucę potem do fotorelacji To samo z Autokącikiem zrobię (no tam mi "ciut" łatwiej") i będzie prawie pełna fotorelacja. A na kolejnym spocie zrobimy foty aut z właścicielami
-
Moje Tico to numer 5. "Najczystszy" zielony na zlocie
-
Dzięki za spot .
Moje tico to numerek 4 .
Byłem krótko ze względu na prace . Mam nadzieje że będzie więcej takich spotkań.
Pozdrawiam
-
a moje tico nr 2
Mariusz -
No i fajnie... Te
niebieskie i białe tica - prawie jak przez kalkę robione...Możne by powiedzieć, że przy niebieskim stoi duże lustro i się w nim odbija
-
No to skoro mamy
ponumerowane zdjęcia, to proponuję, żeby każdy user podał numerek swojego samochoduJa mam Tico z
numerem 1Oto chodziło
-
Możne by
powiedzieć, że przy niebieskim stoi duże lustro i się w nim odbijaMożna by tak powiedzieć, gdyby nie stan blacharki i kilka szczegółów
-
Dzięki za spotkanie- miło było poznać niektórych zlosnikiowców osobiście
Mój tikacz nr 3- no chyba nie ma wątpliwości
A na fotce zapodanej przez horn9 stoje sobie z Masa_man-em obok mojego potworka -
Można by tak
powiedzieć, gdyby nie stan blacharki i kilka szczegółówNo to Mariusz dopiero robił całe auto, więc nie ma co porównywać
-
Dzięki za spotkanie
i do zobaczeniaI my dziękujemy za świetne zdjęcia i relację. Pięknie! Życzę wielu następnych udanych spotów.
BTW co się stało temu biednemu matizu, gdzie popuścił? Kurczę, najmłodszy mietek, a tak się brzydko zachował... -
I my dziękujemy za
świetne zdjęcia i relację. Pięknie! Życzę wielu następnych udanych spotów.Dzięki
BTW co się stało
temu biednemu matizu, gdzie popuścił? Kurczę, najmłodszy mietek, a tak się brzydko
zachował...Draniello na razie się nie zdradził - ale może nie był u mechanika jeszcze. Najprawdopodobniej jest to wina uszkodzonego kolektora dolotowego. W Matizach jest plastikowy i "lubi" sobie czasem pęknąć.
-
Draniello na razie
się nie zdradził - ale może nie był u mechanika jeszcze. Najprawdopodobniej jest to
wina uszkodzonego kolektora dolotowego. W Matizach jest plastikowy i "lubi" sobie
czasem pęknąć.... i pęknięcie kolektora dolotowego mogłoby spowodować taki wyciek?
Z tym plastikiem to wiem - był to główny problem przy montażu instalacji LPG. -
... i pęknięcie
kolektora dolotowego mogłoby spowodować taki wyciek?Czasem i lepsze wycieki to fundowało.
Niemniej jednak - tym razem okazało się (tak przypuszczałem od początku - ale Koledzy zaobserwowali wyciek "z kolektora", więc się nie upierałem), że rozleciało się uszczelnienie pompy płynu chłodzącego.
Z tym plastikiem to
wiem - był to główny problem przy montażu instalacji LPG.Z jednej strony to kłopot - przy montażu LPG i w razie uszkodzenia. Z drugiej strony - dokładny kształt, gładka powierzchnia wewnętrzna (choć to też nie do końca pozytyw), niewielka masa.
-
Kto się pisze? I jaki dzień odpowiada?
Zapraszam serdecznie
-
ostatni poziom na Olimpie.
-
ostatni poziom na
Olimpie.Wybiera sie ktos? Ja pracuje do 16, nie wykluczam swojej obecnosci