SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Środek tygodnia czy
bliżej łykendu?raczej koniec tygodnia.. pewnie jutro albo w poniedziałek będę wiedział..
-
no ja w srodek tygodnia to tez moge miec problem dotrzec, ale w razie co jakos bedzie sie kombinowac
-
Planowany jest spocik w Lublinie - na razie są dwa terminy:
- sobota 25.IX., ok. godz. 14.30
albo - niedziela 26.IX., godzina... jakaś przedpołudniowa.
Zjawia się Slavo i ja. Ktoś jeszcze? I kiedy lepiej - w sobotę czy w niedzielę?
- sobota 25.IX., ok. godz. 14.30
-
Planowany jest
spocik w Lublinie - na razie są dwa terminy:- sobota 25.IX.,
ok. godz. 14.30
albo - niedziela 26.IX.,
godzina... jakaś przedpołudniowa.
Zjawia się Slavo i
ja. Ktoś jeszcze? I kiedy lepiej - w sobotę czy w niedzielę?
Ja sie zjawie Wole w niedziele, ale dopsauje sie do reszty (gdyby nawet w sobote wypadlo)
- sobota 25.IX.,
-
Oj chyba mnie nie będzie tym razem.
25 - urodziny koleżanki
26 - planowany odpoczynek po urodzinach, nie wiem czy będę w stanie prowadzić.Chyba, że nie zostanę zaproszony to oczywiście śmignę na spocik.
-
Jest jeszcze inna możliwość: nie szaleć z alko w sobotę - tak, żeby w niedzielę się samemu nie męczyć (to ważne ) i móc przyjechać...
-
iiiii co z tym spotem??
-
iiiii co z tym
spotem??Będzie,ale czekamy na odpowiedź wszystkich którzy będą lub wyrażą chęć przybycia o wybór dokładnego terminu tj. sobota czy niedziela
No więc sobota czy niedziela lepszy termin dla Ciebie?
-
Jak się nie mylę w przyszły weekend jest jakaś impreza w Lbl 1/4 mili coś tego typu w radiu słyszałem.
-
Jak się nie mylę w
przyszły weekend jest jakaś impreza w Lbl 1/4 mili coś tego typu w radiu słyszałem.To przy okazji można się wybrać
jakiś tekstEdit:
Prawdopodobnie pogoda znów pokrzyżuje szyki... -
To przy okazji
można się wybrać
jakiś
tekstTo spotkajmy się wcześniej, przed tą pokazówką, żeby chętni mogli potem pojechać na tę imprezę. Ja na wyścigi wybierał się nie będę (kwestia czasu, a parę godzin trzeba byłoby poświęcić... wolę spędzić je z rodziną, za dużo ostatnio mnie nie ma w domu).
Ale oczywiście na spotkanie z Wami przyjeżdżam, szkoda mi jedynie czasu na te zawody. Tak więc proponuję wcześniejszy termin w niedzielę lub jakiś w sobotę; zmieniły mi się godziny pracy - w sobotę mogę być w Lublinie od 11-stej rano, w niedzielę wszystko jedno - jak się umówimy. -
Co do terminu to odniosę się bliżej niego.
Jeśli w sobotę będzie padało to mogę przyjechać w ów dzień (a tak się zapowiada prognoza pogody).
Natomiast jeśli będzie pogoda to niedzielny termin pasuje mi bardziej(troszku roboty mam wokół domu zależnej od pogody)
Jak coś to proponuje o 13 w sobotę lub niedziela 12
Co myślicie? -
Co do terminu to
odniosę się bliżej niego.
Jeśli w sobotę
będzie padało to mogę przyjechać w ów dzień (a ta się zapowiada prognoza pogody).
Natomiast jeśli
będzie pogoda to niedzielny termin pasuje mi bardziej(troszku roboty mam wokół domu
zależnej od pogody)Ja tez mam troche roboty kolo domu i akurat w sobote moge najwiecej zdzialac (wolne), pod warunkiem, ze bedzie pogoda.
Jak coś to
proponuje o 13 w sobotę lub niedziela 12
Co myślicie?Ja obstaje za niedziela, godzina do ustalenia
-
Ja obstaje za
niedziela, godzina do ustaleniaNie patrzcie na mnie, dostosuję się do Was.
-
Nie patrzcie na
mnie, dostosuję się do Was.Więc niech to będzie niedziela
Godzina 12 może być?
Rzucajcie godzinę,bo w takim tempie nie ustalimy nic do weekendu -
Więc niech to
będzie niedziela
Godzina 12 może
być?Dla mnie może być.
-
Więc niech to
będzie niedziela
Godzina 12 może
być?
Rzucajcie
godzinę,bo w takim tempie nie ustalimy nic do weekenduMoze byc A miejsce?
-
Moze byc
A miejsce?A to organizatora trzeba pytać
Trzeba by zaplanować moiejscufkę na pogodny dzień i deszczowy w razie czego. -
A to organizatora
trzeba pytać
Trzeba by
zaplanować moiejscufkę na pogodny dzień i deszczowy w razie czego.No to sie wtrace Na sloneczny i deszczowy dzien dobrym miejscem moze byc parking przy galerii Olimp przy ul. Spoldzielczosci pracy. W razie jakby padalo - jest kryty parking pietrowy. W olimpie mozna usiasc, cos zjesc i pogadac
-
No to sie wtrace
Na sloneczny i deszczowy dzien dobrym miejscem moze byc parking przy galerii Olimp
przy ul. Spoldzielczosci pracy. W razie jakby padalo - jest kryty parking pietrowy.
W olimpie mozna usiasc, cos zjesc i pogadacI to jest bdb. koncepcja.
Miecho, podaj jeszcze jakieś bardzo charakterystyczne miejsce na tym wielkim parkingu, gdzie się zgrupujemy. Najlepiej znasz tę "górkę". Kojarzysz jakiś widoczny baner, napis sklepu jakiegoś? Żeby bez pytania zobaczyć i trafić...