SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Dzisiaj wieczorkiem
ja z kolegą Clavishem zrobiliśmy sobie małego spota. Posiedzielismy, pogadalismy -
ogolem miło i przyjemnie.O super
Macie może jakieś foto? -
nie, nie robiliśmy. Spotkaliśmy się u mnie w domku, gdzie po prostu po długiej przerwie sobie pogadaliśmy. No i się pochwaliłem nową furą
-
Dzisiaj wieczorkiem
ja z kolegą Clavishem zrobiliśmy sobie małego spota. Posiedzielismy, pogadalismy -
ogolem miło i przyjemnie.Tak, tak, było miło Człowiek był mocno zmęczony, co jednak się nie robi dla klubowego Spota
-
Dzisiaj wieczorkiem
ogolem miło i przyjemnie.Szkoda, ze nie wiedzialem, bo 22.08 bylem akurat we wroclawiu I chetnie bym przybyl, nawet na chwile (bo akurat ze swoim team'em bylem zwiedzac)
-
Szkoda, ze nie
wiedzialem, bo 22.08 bylem akurat we wroclawiu I chetnie bym przybyl,
nawet na chwile (bo akurat ze swoim team'em bylem zwiedzac)Trzeba było napisać, że jesteś we Wrocławiu i chciałbyś się spotkać... Priv lub "ogólny" nie gryzie Następnym razem daj znać i tyczy się to nie tylko Ciebie lecz innych odwiedzających stolicę Dolnego Śląska
-
Trzeba było
napisać, że jesteś we Wrocławiu i chciałbyś się spotkać... Priv lub "ogólny" nie
gryzie Następnym razem daj znać i tyczy się to nie tylko Ciebie lecz innych
odwiedzających stolicę Dolnego ŚląskaMialem napiety harmonogram I niestety nie mialem czasu, zeby zajrzec do zlosnikia
-
Jak to będzie w niedzielę albo na tyg. wieczorem to będę
-
Jak to będzie w
niedzielę albo na tyg. wieczorem to będęja być może będę w przyszłym tygodniu w okolicach Lublina
-
ja być może będę w
przyszłym tygodniu w okolicach LublinaDaj znac kiedy bedziesz (odpowiednio wczesniej), bo u nas ciezko zebrac grupe
-
ja być może będę w
przyszłym tygodniu w okolicach LublinaŚrodek tygodnia czy bliżej łykendu?
Jeśli środek, ja raczej odpadam. Tyle się zwaliło na mnie, że wychodzę o 8 do pracy, po południu przerwa na obiad i wracam o 19 albo później... I to jeszcze przyszły tydzień najgorszy będzie chyba. Ale tak to jest, gdy cała firma zmienia siedzibę i przenosi się na nowe śmieci... -
Środek tygodnia czy
bliżej łykendu?raczej koniec tygodnia.. pewnie jutro albo w poniedziałek będę wiedział..
-
no ja w srodek tygodnia to tez moge miec problem dotrzec, ale w razie co jakos bedzie sie kombinowac
-
Planowany jest spocik w Lublinie - na razie są dwa terminy:
- sobota 25.IX., ok. godz. 14.30
albo - niedziela 26.IX., godzina... jakaś przedpołudniowa.
Zjawia się Slavo i ja. Ktoś jeszcze? I kiedy lepiej - w sobotę czy w niedzielę?
- sobota 25.IX., ok. godz. 14.30
-
Planowany jest
spocik w Lublinie - na razie są dwa terminy:- sobota 25.IX.,
ok. godz. 14.30
albo - niedziela 26.IX.,
godzina... jakaś przedpołudniowa.
Zjawia się Slavo i
ja. Ktoś jeszcze? I kiedy lepiej - w sobotę czy w niedzielę?
Ja sie zjawie Wole w niedziele, ale dopsauje sie do reszty (gdyby nawet w sobote wypadlo)
- sobota 25.IX.,
-
Oj chyba mnie nie będzie tym razem.
25 - urodziny koleżanki
26 - planowany odpoczynek po urodzinach, nie wiem czy będę w stanie prowadzić.Chyba, że nie zostanę zaproszony to oczywiście śmignę na spocik.
-
Jest jeszcze inna możliwość: nie szaleć z alko w sobotę - tak, żeby w niedzielę się samemu nie męczyć (to ważne ) i móc przyjechać...
-
iiiii co z tym spotem??
-
iiiii co z tym
spotem??Będzie,ale czekamy na odpowiedź wszystkich którzy będą lub wyrażą chęć przybycia o wybór dokładnego terminu tj. sobota czy niedziela
No więc sobota czy niedziela lepszy termin dla Ciebie?
-
Jak się nie mylę w przyszły weekend jest jakaś impreza w Lbl 1/4 mili coś tego typu w radiu słyszałem.
-
Jak się nie mylę w
przyszły weekend jest jakaś impreza w Lbl 1/4 mili coś tego typu w radiu słyszałem.To przy okazji można się wybrać
jakiś tekstEdit:
Prawdopodobnie pogoda znów pokrzyżuje szyki...