SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Postaram sie
No, no... ostrożnie z tym winem właśnie. Ciesz się wiosną, zapachami i takie tam...
Jakby to nie byla
taka wyjatkowa niedziela odpoczynkowo-rekreacyjna, to pewnie dali bysmy rade.
Najwyzej do mnie by sie pojechaloŻartowałem.
Slavo, będziesz? -
No, no... ostrożnie
z tym winem właśnie. Ciesz się wiosną, zapachami i takie tam...Żartowałem.
-
Slavo, będziesz?
-
Żyję i odzywam się
na spocie było świetnie i oby tak dalej -
No i zgodnie z planem, dzisiaj o 16 odbył sie lubelski spot
Obecni byli: sheeee (nowa forumowiczka ) wraz z osobą towarzyszącą (mam nadzieję, że sie też tu zamleduje ), Leo, Piotrek_Lbn, Slavo88 Rośniemy w siłę
Sporo czasu spędziliśmy na parkingu dłubiąc przy tiktakach - ustawianie zapłonu, ogólne oględziny, jakieś plany napraw Slavo uciekł wcześniej, bo był umówiony. W międzyczasie i Piotr nam uciekł. Potem zjedliśmy i trochę się zapoznaliśmy. Na koniec (było już mocno po 20.00) jeszcze parę zdań wymieniliśmy (nawet jedną ważną rzecz omówiliśmy) i każdy pojechał w swoją stronę.
Oby tak dalej
Zamieszczam jedną fotkę mojego autorstwa. Więcej fotek wrzucę, jak dostanę od Piotrka.
-
Tak jak obiecałem, pojawiłem się na forum. Szczerze mówiąc po raz pierwszy pojawiłem się a spocie i byłem miło zaskoczony atmosferą.
-
miechomiecho i nawet zdążyliśmy zgubić się na parkingu tzn przegapić jeszcze jeden zjadz do wyjazdu
a towarzysz Cezary już się zameldował jak widze (pudel89) -
I bardzo dobrze.
Tylko czemu tak późno? 5 dni spóźnienia...
Mnie też było
bardzo miło Cię poznać.wybacz
-
miechomiecho i
nawet zdążyliśmy zgubić się na parkingu tzn przegapić jeszcze jeden zjadz do wyjazduZgadza się... Rozwaliła mnie ta Wasz eskapada i runda po całym piętrze...
A ponieważ miałem półotwarte okno, usłyszałem, jak jeden gość mówił do drugiego: "Tyyy, patrz! To jakiś zlot był!"a towarzysz Cezary
już się zameldował jak widze (pudel89)I była to jedna z jego najwłaściwszych decyzji życiowych.
-
na kolejnym spocie będzie jeszcze jedno TICO, którego właściciel pozazdrościł nam dzisiejszego przemiłego spotkania
-
No jasne, dawaj
go... Aha, możesz powiedzieć, że są wśród nas userzy o takim samym fachu, jak on...tzn o jakim?
-
ok, no problem
-
No i zgodnie z
planem, dzisiaj o 16 odbył sie lubelski spotNo to gratki fajnego spotkania i poznania nowych osobowości
Zamieszczam jedną
fotkę mojego autorstwa. Więcej fotek wrzucę, jak dostanę od Piotrka. -
Panie i Panowie.
Chłopcy i
dziewczęta.
Ticomaniacy i
Złośnikowcy.
Końca świata nie
było, więc:
Zapraszam na
weekendowego spota w Rzeszowie, który odbędzie się w dniu 05.06.2011 tj. niedziela.
Miejscówka
standard, parking przy E.Leclerc
Dla
niewtajemniczonych mapka dojazdu
Godzina spotu
bliżej nieokreślona, wyjdzie w praniu, ale myślę, że w godzinach popołudniowych.16:00 może być?
-
16:00 może być?
Może 17?Bardziej by mi pasowało