SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
No i po spocie...
Dziękuję za
przybycieDziękuję również
Koledze Drzoncy
dziękujemy za małą przejażdżkę AltemDziękuję również, było fajowsko
Do następnego
Tak jest
-
Dziękuję również,
było fajowskoDwójkaaaaa jest długaaaa
Tak jest
-
Dwójkaaaaa jest
długaaaaOj długa długa, niech żałują ci co nie byli
-
Również dziękuję za spota Oby do następnego
Altek niczego sobie Oby służył jak najdzielniej i jak najdłużej!
-
Żałuję ale mecz się zrobił pięciosetowy i nie wyrobiłem się już
-
Żałuję ale mecz
się zrobił pięciosetowy i nie wyrobiłem się jużNo trudno, może następnym razem
Ja patrzyłem na pierwsze dwa sety i pojechałem
-
Żałuję ale mecz
się zrobił pięciosetowy i nie wyrobiłem się jużTrzeba było przyjechać nieco później, długo czekaliśmy na zewnątrz na ewentualnych spóźnialskich zanim wyszliśmy do Leclerca.
-
Z daewooforum.pl organizują jakiegoś spota 17.04.11 o 12 pod Zamkiem. Ja może podjadę na chwilę.
-
Z daewooforum.pl
organizują jakiegoś spota 17.04.11 o 12 pod Zamkiem. Ja może podjadę na chwilę.Byc moze i ja sie zjawie
-
Z daewooforum.pl
organizują jakiegoś spota 17.04.11 o 12 pod Zamkiem. Ja może podjadę na chwilę.Bylem, kilka osob zobaczylem, postalismy, pogadalismy. Byla jedna fotka, w niedlugim czasie wszyscy sie rozjechali
-
Może zrobilibyśmy wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?
-
Może zrobilibyśmy
wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?Jeśli tylko nie będę gdzieś na wyjeździe u rodzinki to postaram się zawitać
-
Może zrobilibyśmy
wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?Ja niestety odpadam - będę w Polsce dopiero w połowie maja (i to pewnie po 15-tym)...
-
Może zrobilibyśmy
wielkanocnego spota w Rzeszowie w poniedziałek 25 kwietnia koło 17-18?Wiadomo dokładnie co i jak?
Widzę że odzew mały -
Wiadomo dokładnie
co i jak?
Widzę że odzew małyJa i tak bede przejazdem, mam sprawe do drzoncy, wiec bede mniej wiecej w tych godzinach tam, gdzie zawsze
-
Ja też oczywiście będę.
-
Ja też oczywiście
będę.Wpadnę około 17
-
No to po wielkanocnym spocie, tradycyjnie niech żałują Ci co nie byli Testowaliśmy na mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulce
-
No to po
wielkanocnym spocie, tradycyjnie niech żałują Ci co nie byli Testowaliśmy na
mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulceDo następnego
-
No to po
wielkanocnym spocie, tradycyjnie niech żałują Ci co nie byliŻałuję. Chociaż... Sprawdziłem coś doświadczalnie: dokładnie w tym samym czasie, będąc na trasie (200 km od Wawy w stronę morza), wymieniałem zerwany pasek klinowy w matizie... dysponując TYLKO kluczem do kół i starym paskiem. Werdykt: spokojnie da się wymienić pasek samymi palcami.
Testowaliśmy na
mieście Ticoloty obecnych, stwierdzając że jedne mają przyśpieszenie, a inne hamulceI tak ma być...