Co najwiekszego wieźliscie Tico?
-
Ja wiozłem wanne około 240L fakt że wystawała i jechałem z otwartym bagażnikiem bo miała 1,8m długości :P, ale spokojnie 6 baniek 50L wejdzie i jeszcze miejsce bedzie więc czemu nie zbiornik 300L
Pytanie jak to zalali paliwem skoro zbiornik musiał by być wyżej niż wlew chyba tankowali przez okno -
Albo tankowali po kolei kilka kanistrów
-
Kilka? Kilkanaście przynajmniej, albo i kilkadziesiąt... Jeśliby mieli 20-stki, to 14 szt. przynajmniej, jeśli 10-tki - to 27 szt... Za dużo roboty (i czasu) z wyjmowaniem, otwieraniem, zamykaniem, chowaniem... I zapewne ktoś z pracowników by zaczął się pilniej przypatrywać.
Moim zdaniem mieli jeden lub dwa duże zbiorniki i rzeczywiście mogli tankować oknem.
Jakby nie patrzeć, ponad 1300 zł do przodu... 10 pełnych baków to ze 6 kkm za friko... Zapewne wystarczyło ukraść tablice z innego samochodu...Chłopaki, pilnujcie tablic. Najlepiej przymocować na stałe nitami, tak, żeby próba szybkiego, złodziejskiego zdjęcia skończyła się uszkodzeniem blachy.
Niedawno mojemu znajomemu ukradli blachy. Dowiedział się o tym, gdy z samego rana odwiedziła go policja... W nocy rąbnęli tablice z jego fabii, założyli do... takiej samej fabii (model i rocznik identyczny), podjechali na stację, zatankowali na full i uciekli. Kamery nagrały wszystko i tak policjanci namierzyli chłopaka... Musiał się najpierw tłumaczyć, potem obejrzeli auto bez tablic stojące pod blokiem. Znajomy miał problem - unieruchomiony samochód (a do pracy 30 km). Potem latanie po urzędach i wydatki... A potem znowu czekanie na nową przepustkę (bo nowe numery), żeby mógł wjeżdżać autem na teren pracy.
W sumie okazało się, że złodziej okradł i stację, i jego. -
Wymiarowo największe co przewoziłem to materac 200cmx 200cm postawiem przed tico i dwóch typów podeszło i zaczęli się śmiać i pytali jak to tam zmieszczę a ja bah bah i wsadzone ich miny bezcenne opadły im szczęki. Wagowo wdupilem do środka cały motor 140kg klapa otwarta troche była i tak przewoziłem go 75km heh. A takto szla lodowka różne meble, złom
-
-
nie do wiary, że to zdarzyło się w Polsce
-
Dziś wywiozłem stary fotel dwu osobowy. Oczywiście rozłożyłem aby nie było problemów z załadunkiem.
-
Nawet klapa się zamknęła
-
Co jak co ale tico pojemne złożysz siedzenia i combi heh co ja wim nie przewiozlem
-
Nawet klapa się
zamknęłaBez problemów.
-
Co jak co ale tico
pojemne złożysz siedzenia i combi heh co ja wim nie przewiozlemBałem się że fotel nawet po rozłożeniu będzie za szeroki ale jeszcze boczki weszły.
-
-
Heh, nie chciałbym na jego miejscu złapać kapcia