JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam,
Jestem Mateusz i jeszcze się uczę Prawko mam od lutego, więc Tikacz to moje pierwsze własne auto. Od tego czasu zrobiłem nim ponad 4kkm.
Auto jest z roku 97' roku, cały czas w rodzinie. Na blacie ma 104 kkm dotychczas wymieniany był tłumik, bak (już za mojego użytkowania), a w przyszłym tygodniu dojdą do tego przeguby zewnętrzne. Poza tym tico przez cale życie bezawaryjne, bez żadnych śladów rdzy czy to w nad- czy w podwoziu.
pozdrawiam -
no... ładnie się prezentuje.. tylko pogratulować tak dobrze utrzymanego pojazdu
-
zgadzam się z przedmówcą
rzadki to widok tak utrzymanego tico -
owszem prezentuje się ładnie jak na 13 lat, ale dodatkowo zdjęcie jest robione chwile po woskowaniu i polerowaniu lakieru więc dlatego tak błyszczy
-
owszem prezentuje się ładnie
jak na 13 lat, ale dodatkowo zdjęcie jest robione chwile po woskowaniu i polerowaniu lakieru
więc dlatego tak błyszczynajważniejsze że dbasz o czym wielu użytkowników Tico nie pamięta a później narzeka
-
Witam,
...Również witamy
Gratulację tak ładnie utrzymanego autka
btw: uzupełnij profil, bo po rejestracji wynika że bielskie ale gdzie dokładnie
-
Witam serdecznie
Na zlosnikiu zarejestrowałem się ok 2-3 miesięcy temu gdyż chciałem się dowiedzieć paru rzeczy odnośnie Tico. Swoimi wypowiedziami na temat tej marki oraz podążając za opinią znajomych miesiąc temu stałem się posiadaczem pięknej, srebrnej małej i przede wszystkim własnej limuzyny
Mam nadzieje że z forum dowiem się wielu przydatnych ciekawostek, dzięki którym będę lepiej dowiadywał się ze swym TicusiemPodstawowe info odnośnie Tico:
rocznik 97
model SX
przebieg 184 tys. (z czego jeden nabiłem już osobiście)Podstawowe info odnośnie właśniciela :
rocznik 90
model mężczyzna
przebieg nie mam pojęcia, lecz wiele par butów zdarłem w życiuMam nadzieje że spędzę wraz z Wami miłe chwile na forum.
Pozdrawiam -
Witamy serdecznie.
Skąd jesteś? -
Mam nadzieje że
spędzę wraz z Wami miłe chwile na forum.
PozdrawiamWitaj
Niech Tico służy bezawaryjnie
Pzdr -
Witamy serdecznie.
Skąd jesteś?
Okolice Warszawy, miejscowość pod Nowym Dworem Mazowieckim
Nawet bolid jednego z użytkowników forum kojarze, bo czasem w Legionowie jestem. Takie żółte Tico, całkiem podobne do ciencina -
z użytkowników forum kojarze, bo czasem w Legionowie jestem. Takie żółte Tico,
całkiem podobne do ciencinaKolejna osoba z takim skojarzeniem
Witaj na forum -
Okolice Warszawy,
miejscowość pod Nowym Dworem Mazowieckim
Nawet bolid jednego
z użytkowników forum kojarze, bo czasem w Legionowie jestem. Takie żółte Tico,
całkiem podobne do ciencinaRównież witam serdecznie szczęśliwego posiadacza srebrnej "szczały"
Czy możemy Cię prosić o uzupełnienie swojego profilu właśnie o nazwę miejscowości z której pochodzisz?
Jest to ważna informacja ze względu na ewentualny kontakt z Tobą innych użytkowników z Twoich okolic czy też np. chęci zorganizowania spotu gdzieś w Twoich "rejonach" przez innych userów (a także z czystej ciekawości innych skąd pochodzisz) -
Uzupełnione
-
Witam. Mam na imię Karolina i zarejestrowałam się na forum by rozwiązać problemy z ticiem rocznik 97. Po naprawie rozrusznika stwierdził, że nie będzie palił:/ Mam nadzieję, że znajdę przydatne informacje i podpowiedzi co do rozwiązania problemu.
-
Witam. Mam na imię
Karolina i zarejestrowałam się na forum by rozwiązać problemy z ticiem rocznik 97.Serdecznie witamy
Po rozrusznika stwierdził, że nie będzie palił:/ Mam nadzieję, że znajdę przydatne
informacje i podpowiedzi co do rozwiązania problemu.Śmiało możesz założyć nowy wątek
Tylko mam prośbę: postaraj się w miarę dokładnie przedstawić swój problem z autem (nie zapomnij o poprawnym zatytułowaniu wątku) a nam pozwoli to na w miarę przydatną pomoc -
Witamy w naszym gronie kolejną kobietę
-
Jako nowy witam i pozdrawiam wszystkich ticomaniaków.
Sam posiadam tico od 1,5 roku, samochodzik ma 10 latek i przejechane 85000.
Najdłuższą trasę którą nim zrobiłem to w ciągu 4 dni 2500 km(edytowane nie ten klawisz).
Jak do tej pory samochodzik chodził bez większych usterek, wymieniałem tylko rozrząd, przeguby, pasek klinowy, oraz świece, kopułke + palec, oraz przewody WN. Teraz walczę z szybą od strony kierowcy bo wygiął mi się mechanizm podnoszenia.Mam nadzieję że będę mógł w wielu rzeczach pomóc .
pozdrawiam wszystkich
-
Jako nowy witam i
pozdrawiam wszystkich ticomaniaków.-----ciach------
Witam
Oby służył bezawaryjniepozdrawiam
wszystkichDziękuję i również pozdrawiam
-
Jako nowy witam i
pozdrawiam wszystkich ticomaniaków.Witam
Mam nadzieję że
będę mógł w wielu rzeczach pomóc .pozdrawiam