JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
witam konto mam jakiś czas, nie pamiętam czy się witałem czy nie ale teraz to nadrobię Na imię mam Mateusz, jestem z Torunia. Mój Tikuś jest ze mną 1.5 roku
-
witam konto mam
jakiś czas, nie pamiętam czy się witałem czy nie ale teraz to nadrobię Na imię
mam Mateusz, jestem z Torunia. Mój Tikuś jest ze mną 1.5 rokuWitamy witamy I do częstego się udzielania zachęcamy
-
Witam
Kolega za AK i PFD? -
Oto moja niebieska
strzała Auto nie posiada rdzy ani na drzwiach ani progach czy też masce więc mimo
małych usterek, które opisałem w nowym temacie wziąłem go bez dłuższego namysłu A
dość już miałem jeżdżenia grubych kilometrów za "perełkami"...Wygląda przyzwoicie
Czy przedni lewy błotnik, tylne prawe drzwi oraz klapa bagażnika były wymieniane lub malowane -
Czy przedni lewy
błotnik, tylne prawe drzwi oraz klapa bagażnika były wymieniane lub malowaneWydaje się że nie gdyż tak pada światło i właśnie się wydaje jaśniejszy odcień.
-
Kolega za AK i PFD?
a skąd wiesz?
a tu foto mojego przecinaka
-
a skąd wiesz?
Permanentna inwigilacja...
a tu foto mojego przecinaka
A kolega zna może nazwiska poprzednich właścicieli? Ten kolorek i ta rejestracja jest mi jakoś dziwnie znajoma...
-
a skąd wiesz?
Sie obraca w tamtych stronach czeluści internetu
Nick wydał się znajomy -
A kolega zna może
nazwiska poprzednich właścicieli? Ten kolorek i ta rejestracja jest mi jakoś
dziwnie znajoma...rejestracja? Nie wiem czemu bo to jego pierwsza Toruńska rejestracja tego auta.
-
Właśnie o toruńską chodziło...
-
Z czego ta dokładka?
...ok już wiem - golf 2 GTi
A gdzie masz swój niebieski zderzak?
-
rejestracja? Nie
wiem czemu bo to jego pierwsza Toruńska rejestracja tego auta.kupiłem go z miejscowości górsk koło torunia. Tam miał blachy CTR a u mnie pierwsze CT
-
Z czego ta
dokładka?
...ok już wiem -
golf 2 GTitak jest
A gdzie masz swój
niebieski zderzak?w piwnicy ten jakoś bardziej mi się widzi i stan jego jest nieziemski
na tył by się przydał też -
ziolas, gdzie kupiłeś tą dokładke od golfika i za ile?? (bo na allegro jest za 125zł :/)
To jest jedno częsciowa czy dwu??
dzieki za odpowiedź. -
szukałem tej dokładki chyba z miesiąc. Kupiłem w sklepie Arpol (hurtownia części) nie wiem czy u was w jest taki sklep. Kupiłem ją za 83zł albo 84zł. Jakoś tak. Jest jedno częściowa i pasuje jakby od Tico była.
-
Tak jest w Inowroclawiu Arpol tylko w tej Hurtowni są w miare przyzwoite ceny na częsci do samochodów.
-
to zapytaj tam. Ja szukałem na allegro i dupa, po całym mieście i tylko tam ogarneli.
-
ok dzieki za podpowiedź, a wie ktoś może jaka dokładka pasowała by do tylnego zderzaka, chodzi mi głownie od jakiego samochodu pasuje do tico
-
ok dzieki za
podpowiedź, a wie ktoś może jaka dokładka pasowała by do tylnego zderzaka, chodzi mi
głownie od jakiego samochodu pasuje do ticoZałóż wątek, żeby tu nie robić bałaganu
EOT
-
Wydaje się że nie
gdyż tak pada światło i właśnie się wydaje jaśniejszy odcień.Obejrzałem nowsze zdjęcia tego Tico i nadal podtrzymuję, że kolor tylnych prawych drzwi różni się od tylnego błotnika.
Kolejna sprawa, tylna klapa nie ma fabrycznych naklejek, które najczęściej demontuje się na czas malowania, a że są jednorazowe, dlatego nie można ich powtórnie przykleić.
O ile dobrze dojrzałem, dolne listwy są chyba w miarę nowe i z jednej strony trochę nierówno przyklejone, co może świadczyć również o ich demontażu na czas malowania.
Prawy przedni błotnik jest nierówno spasowany z krawędzią uszczelki kierunkowskazu, przedni zderzak był lakierowany, tylny lewy błotnik nieco ponad listwą drzwiową był prawdopodobnie szpachlowany i zamalowany, drzwi po lewej stronie poniżej listew mają różną krzywiznę, po szczegółach wnioskuję, że była malowana maska i prawdopodobnie prawy błotnik ......Oczywiście, jeżeli tylko Tico spełnia oczekiwania swojego właściciela, to wszystko jest OK