JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam.
Mam na imię Tomek, posiadam Tico z 97 roku, przebieg niecałe 40000.
Trochę w nim podłubałem, jak znajdę chwilkę to opiszę w odpowiednim wątku. -
Witam.
Mam na imię Tomek, posiadam
Tico z 97 roku, przebieg niecałe 40000.
Trochę w nim podłubałem, jak
znajdę chwilkę to opiszę w odpowiednim wątku.Witam
Przebieg mały ale czy realny? -
Przebieg mały ale czy realny?
Realny. Od nowości miał go mój ojciec, a że nie było sensu go sprzedawać (bo ojciec kupił inne auto), to dał go mi. -
Witam.
Mam na imię Tomek, posiadam
Tico z 97 roku, przebieg niecałe 40000.Witaj.
Czemu się tak długo tajniaczyłeś?
I... skąd taki oryginalny nick? :szalone:Trochę w nim podłubałem, jak
znajdę chwilkę to opiszę w odpowiednim wątku.Ten wątek już Ci "zafundowałem", zanim "Co dziś..." się zapcha.
Nie ukrywam, że opisane przeróbki wydają sie być interesujące... Liczę na ciekawą dyskusję. -
Nick to historia mająca z 15 lat i nawet połowy jej już nie pamiętam.Ale tak już zostało.
-
Czołem No to jakiś spocik zapoznawczy jest niezbędny
-
Witam, jestem Adam. Tico zakupiłem do taniego pomykania do pracy a dla wiekszego fun'u z jazdy pomykam jeszcze czymś innym. Pozdro
-
Witam, jestem Adam. Tico
zakupiłem do taniego pomykania do pracy a dla wiekszego fun'u z jazdy pomykam jeszcze czymś
innym. PozdroWitam
-
Witam,
Jestem Mateusz i jeszcze się uczę Prawko mam od lutego, więc Tikacz to moje pierwsze własne auto. Od tego czasu zrobiłem nim ponad 4kkm.
Auto jest z roku 97' roku, cały czas w rodzinie. Na blacie ma 104 kkm dotychczas wymieniany był tłumik, bak (już za mojego użytkowania), a w przyszłym tygodniu dojdą do tego przeguby zewnętrzne. Poza tym tico przez cale życie bezawaryjne, bez żadnych śladów rdzy czy to w nad- czy w podwoziu.
pozdrawiam -
no... ładnie się prezentuje.. tylko pogratulować tak dobrze utrzymanego pojazdu
-
zgadzam się z przedmówcą
rzadki to widok tak utrzymanego tico -
owszem prezentuje się ładnie jak na 13 lat, ale dodatkowo zdjęcie jest robione chwile po woskowaniu i polerowaniu lakieru więc dlatego tak błyszczy
-
owszem prezentuje się ładnie
jak na 13 lat, ale dodatkowo zdjęcie jest robione chwile po woskowaniu i polerowaniu lakieru
więc dlatego tak błyszczynajważniejsze że dbasz o czym wielu użytkowników Tico nie pamięta a później narzeka
-
Witam,
...Również witamy
Gratulację tak ładnie utrzymanego autka
btw: uzupełnij profil, bo po rejestracji wynika że bielskie ale gdzie dokładnie
-
Witam serdecznie
Na zlosnikiu zarejestrowałem się ok 2-3 miesięcy temu gdyż chciałem się dowiedzieć paru rzeczy odnośnie Tico. Swoimi wypowiedziami na temat tej marki oraz podążając za opinią znajomych miesiąc temu stałem się posiadaczem pięknej, srebrnej małej i przede wszystkim własnej limuzyny
Mam nadzieje że z forum dowiem się wielu przydatnych ciekawostek, dzięki którym będę lepiej dowiadywał się ze swym TicusiemPodstawowe info odnośnie Tico:
rocznik 97
model SX
przebieg 184 tys. (z czego jeden nabiłem już osobiście)Podstawowe info odnośnie właśniciela :
rocznik 90
model mężczyzna
przebieg nie mam pojęcia, lecz wiele par butów zdarłem w życiuMam nadzieje że spędzę wraz z Wami miłe chwile na forum.
Pozdrawiam -
Witamy serdecznie.
Skąd jesteś? -
Mam nadzieje że
spędzę wraz z Wami miłe chwile na forum.
PozdrawiamWitaj
Niech Tico służy bezawaryjnie
Pzdr -
Witamy serdecznie.
Skąd jesteś?
Okolice Warszawy, miejscowość pod Nowym Dworem Mazowieckim
Nawet bolid jednego z użytkowników forum kojarze, bo czasem w Legionowie jestem. Takie żółte Tico, całkiem podobne do ciencina -
z użytkowników forum kojarze, bo czasem w Legionowie jestem. Takie żółte Tico,
całkiem podobne do ciencinaKolejna osoba z takim skojarzeniem
Witaj na forum -
Okolice Warszawy,
miejscowość pod Nowym Dworem Mazowieckim
Nawet bolid jednego
z użytkowników forum kojarze, bo czasem w Legionowie jestem. Takie żółte Tico,
całkiem podobne do ciencinaRównież witam serdecznie szczęśliwego posiadacza srebrnej "szczały"
Czy możemy Cię prosić o uzupełnienie swojego profilu właśnie o nazwę miejscowości z której pochodzisz?
Jest to ważna informacja ze względu na ewentualny kontakt z Tobą innych użytkowników z Twoich okolic czy też np. chęci zorganizowania spotu gdzieś w Twoich "rejonach" przez innych userów (a także z czystej ciekawości innych skąd pochodzisz)