JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam serdecznie!
Witam
Szerokości -
Witam serdecznie!
Witam Mam nadzieje, ze zakup udany Zapraszamy do czestego i owocnego udzielania sie na forum
-
To i ja się przywitam..mój zakup to Tico SX 97r przebieg 132tys - trochę był rdzawy jak chyba każdy, ale już sam zakonserwowałem przed zimą i jest nieźle . Teraz pozostaje radość z jazdy . Jeszcze raz cześć
-
To i ja się
przywitam..mój zakup to Tico SX 97r przebieg 132tys - trochę był rdzawy jak chyba
każdy, ale już sam zakonserwowałem przed zimą i jest nieźle . Teraz pozostaje
radość z jazdy . Jeszcze raz cześćWitamy
-
To i ja się
przywitam..Witam witam
Jeszcze raz cześć
Cześć
-
Witam!
Jestem Maciek, mam 22 lata, pochodzę z Oświęcimia. Właścicielem Tico stałem się w sierpniu tego roku i jest to mój pierwszy własny samochód. Jestem bardzo zadowolony z mojego samochodziku:) Na forum zarejestrowałem się już kilka tygodni temu i od tego czasu, w wolnych chwilach, zajmuję się jego lekturą. Zanim tutaj trafiłem, miałem do czynienia z Daewoo Espero, które należało do mojej dziewczyny, a którego ja byłem regularnym użytkownikiem. Przez ponad rok byłem też aktywnym członkiem Polskiego Klubu Espero. Był to świetny samochód, lecz został sprzedany... i wtedy kupiłem Tico, czego nie żałuję:)Pozdrawiam,
waisss -
Witam!
Jestem Maciek, mam
22 lata, pochodzę z Oświęcimia. Właścicielem Tico stałem się w sierpniu tego roku i
jest to mój pierwszy własny samochód. Jestem bardzo zadowolony z mojego
samochodziku:)Witam i bezawaryjnej jazdy życzę
Pozdrawiam,
waisssPzdr
-
Witam!
Jestem Maciek, mam
22 lata, pochodzę z Oświęcimia.Witaj
i wtedy kupiłem
Tico, czego nie żałuję:)I nie pożałujesz, jeśli dobrze trafiłeś
Pozdrawiam,
waisssRównież
-
Myślę, że dobrze trafiłem:) Egzemplarz wizualnie jest w stanie wzorowym, jak na te lata (rocznik 98). Natomiast od strony technicznej jedynym problemem są hamulce Silnik pracuje bezproblemowo:)
-
Myślę, że dobrze
trafiłem:) Egzemplarz wizualnie jest w stanie wzorowym, jak na te lata (rocznik 98).
Natomiast od strony technicznej jedynym problemem są hamulce Silnik pracuje
bezproblemowo:)Fajnie, że dobrze
Swoim bolidem możesz się tu pochwalić, jeśli dysponujesz fotkami KLIK
-
Witam serdecznie!
Niedawno postanowiłem zarejestrować się na forum, wcześniej często google kierowało mnie do tej stronki przy okazji szukania czegoś w temacie Tico. Jestem młodym kierowcą zacnego autka jakim jest Tico, które otrzymałem we władanie po tym jak tato kupił nowe, większe auto rodzinne. Mam na imię Adam, mam 19 lat i jestem z Głuchowa (woj. podkarpackie). Lubię coś pogrzebać przy aucie, a Tico świetnie się do tego nadaje. Witam wszystkich forumowiczów i myślę, że będzie się nam miło koegzystowało na zlosnikiu.Pozdrawiam Adam!
-
Witamy, witamy i do zobaczenia na spocie!
-
Witam serdecznie!
Witam kolejnego ziomka z Podkarpacia
Lubię coś pogrzebać przy aucie, a Tico świetnie się do tego nadaje.
W Tico się nie grzebie , tym autkiem się jeździ
Witam wszystkich forumowiczów i myślę, że będzie się nam miło koegzystowało na
zlosnikiu.
Pozdrawiam Adam!Również pozdrawiam
-
W Tico się nie grzebie , tym autkiem się jeździ
Chodzi mi o drobne usprawnienia, ewentualnie okresowe naprawy, wymiany płynów itp.
-
Witam
Pzdr -
Chodzi mi o drobne
usprawnienia, ewentualnie okresowe naprawy, wymiany płynów itp.To trzeba było tak od razu
eot -
Witam serdecznie!
Niedawno postanowiłem zarejestrować się na forumTakże witam Cię serdecznie i zapraszam do zapoznania się z regulaminem Klubu Tico (tutaj: KLIK ) oraz wstąpienia do grona klubowiczów.
Witam wszystkich forumowiczów i myślę, że będzie się nam miło koegzystowało na
zlosnikiu.Również mam nadzieję na sympatyczną symbiozę.
-
Witam serdecznie!
Jestem Piotrek,
od kilku miesięcy jeżdżę chabrowym Tico z 2000roku, 105tyś. km przebiegu
Samochodzik dostałem od ojca, który postanowił zainwestować w coś większego, a że jest z nami od nowości, to żal sprzedać i postanowiłem się nim zaopiekować.
Wcześniej jeździłem 20-letnią Fiestą, ale kosztowała mnie więcej nerwów i pieniędzy, niż można sobie wyobrazić... Jestem mile zaskoczony dynamiką i spalaniem, a na awaryjność póki co nie narzekamPozdrawiam!
-
Również serdecznie Cię witam! Jeśli Tico nie będzie jakoś szczególnie zaniedbywane to na awaryjność nigdy nie powinieneś narzekać. Pozdrawiam i szerokości, Adam.
-
Witaj i szerokości