Wymiana klapki w telefonie.
-
Ja wczoraj się zmotywowałem i zamowiłem do swojego 😁 niestety wszystkie baterie na allegro miały kiepskie opinie i musiałem zamówić na aliexpress 🙃
-
@pacior ja kupiłem na aledrogo
https://allegro.pl/oferta/bateria-do-xiaomi-redmi-note-8-pro-bm4j-4500-mah-12142725827
Zawsze szukam produktów od 4.8
-
Dziś chyba w końcu ja naładuje 😀 -
Obecnie ładuje telefon co dwa i pół dnia . Chyba będzie ok. Teraz mam 32% i do wieczora zupełnie wystarczy.
Trafił się dobry egzemplarz. -
Coraz lepiej
-
No i ja doczekałem się baterii do mojego Xiaomi.
Niestety tylna klapka która nie była przyklejona pękła w kilku miejscach i zamiast szklanej zamówiłem wraz plastikową.
W zestawie z baterią dostałem klej, narzędzia i 2 kabelki usb-c.
-
@pacior ten klej to zwykły silikon tylko trochę inaczej pachnie. Też go miałem i po roku od użycia zasechl na końcówce. Nie pomaga ta nakrętka w której jest igła aby właśnie nie zasychal. Przynajmniej u mnie tak było .
-
Pisałem że wymieniałem mikrofon . Ale nie napisałem że wpierw wymieniłem całą płytkę oryginalną z mikrofonem. Zawsze to łatwiej ale po wymianie bateria spadała jak szalona. Nie mogłem nawet działać na nim jednego dnia. Podmieniłem znów na swoją i było OK. Bateria jak poprzednio 60 godzin wytrzymywała.
Oczywiście płytkę zwróciłem do sprzedawcy a on zwrócił pieniądze. Rozumiem żeby to była nie oryginalna ale specjalnie zapłaciłem więcej aby nie mieć problemów a tu taki kwiatek.A bateria ma się bardzo dobrze.
-
-
@Jaco jak żarło baterię to i może coś się grzało. Ale odszukać to miejsce bez termowizji to trudna sprawa, a raczej czasochłonna.
-
Być może ale na mojej płytce jest super.