UNIWERSALNA ŁADOWARKA ZEWNĘTRZNA LCD BATERII USB
-
Używa ktoś ? https://allegro.pl/oferta/uniwersalna-ladowarka-zewnetrzna-lcd-baterii-usb-7171246588
Wiem że teraz są telefony bez wymiennych baterii ale ja jeszcze mogę wymienić i akurat mam drugą baterię.
-
Nie wiedziałem że takie coś istnieje :D Jak ten telefon Ci padnie to do następnego prawdopodobnie te ładowarka Ci się nie przyda..
-
Ja tego nie polecam , lepiej wydaj więcej a kup na większy prąd ładowania - tabletu tym nie naładujesz - 0,3A to mało
-
@pacior napisał w UNIWERSALNA ŁADOWARKA ZEWNĘTRZNA LCD BATERII USB:
Nie wiedziałem że takie coś istnieje :D Jak ten telefon Ci padnie to do następnego prawdopodobnie te ładowarka Ci się nie przyda..
Ja znalazłem przypadkiem. No w sumie masz rację bo następny po LG K10 na pewno będzie miał już nie zamienną baterię.
@TADEUSZ-MALINKA napisał w UNIWERSALNA ŁADOWARKA ZEWNĘTRZNA LCD BATERII USB:
lepiej wydaj więcej a kup na większy prąd ładowania
No właśnie kupiłem bo już ta od LG nie dawała rady naładować mojego fona. Kupiłem M-Life 2,1 A. Teraz telefon ładuje się w 2.5 godziny a nie jak wcześniej 8-9 godzin.
-
Miałem 2 sztuki takich ładowarek ze zmiennym rozstawem bolców, aby podpiąć się bezpośrednio pod aku. W jednej padł scalak, drugą ładowała mega wolno.