Zmiana polityki złożoności haseł
-
@esen napisał w Zmiana polityki złożoności haseł:
W szczególności punkt 3.
No i co mnie to obchodzi? Chcę ponosić ryzyko to ponoszę. Moja własna wola do której mam pełne prawo. Na dobrą sprawę mógłbym w ogóle nie ustawiać hasła i też powinienem mieć do tego prawo.
Chcę się czymś od kogoś zarazić? Nikt nie może mi zabronić, bo mam do tego pełne prawo... -
Nie, nie będę tłumaczył dlaczego nie pozwalamy już na hasło w stylu "alamakota".
-
Świat zmierza ku upadkowi...
Edit.: Jak to fajnie, że niecenzuralne słowa są akceptowane jako hasła. Będzie mi łatwiej zapamiętać "nowe" hasło... XD
-
A ja pragnę podziękować administratorowi który dba o nasze bezpieczeństwo ☺️
💐💐💐 -
-
-
@esen proszę bardzo, ale wtedy będzie to dla mnie definitywny koniec złośnika...
P.S. Przekleństw nie ma w słownikach. A jak jeszcze połączysz kilka ze sobą to już w ogóle! :D
-
@BPX33 Przesadzasz.
Zmiany są naprawdę uzasadnione, w przeciwnym razie "definitywny koniec złośnika" będzie dla nas wszystkich - za chwilę nie będziesz chciał zaglądać, bo będzie taki bajzel, tyle spamu, reklam, kryptoreklam i innego śmiecia, że nie da się tego ogarnąć. Uwierz, że dłubanie w celu wprowadzenia zmian nie jest spowodowane tym, że Esenowi się nudzi... ma to po prostu swoje uzasadnienie i jest po prostu konieczne, zaś zmiany te nie są na tyle uciążliwe, żeby stanowić barierę nie do przejścia.
Potwierdź, zmień hasło, zapisz sobie i jedziemy dalej. :-) -
@leo napisał w Zmiana polityki złożoności haseł:
@BPX33 Przesadzasz.
Dla mnie przesadą są takie "zasieki" jeśli chodzi o hasło. Nigdy, nigdzie na żadnym portalu czy forum nie spotkałem się z tak utrudnionymi moim zdaniem wymogami dotyczącymi hasła...
Zmiany są naprawdę uzasadnione, w przeciwnym razie "definitywny koniec złośnika" będzie dla nas wszystkich - za chwilę nie będziesz chciał zaglądać, bo będzie taki bajzel, tyle spamu, reklam, kryptoreklam i innego śmiecia, że nie da się tego ogarnąć. Uwierz, że dłubanie w celu wprowadzenia zmian nie jest spowodowane tym, że Esenowi się nudzi... ma to po prostu swoje uzasadnienie i jest po prostu konieczne, zaś zmiany te nie są na tyle uciążliwe, żeby stanowić barierę nie do przejścia.
Są inne możliwości, żeby uniknąć tych wszystkich rzeczy o których piszesz, a hasła boty i tak prędzej czy później obejdą i jest to TYLKO i WYŁĄCZNIE utrudnienie dla zwykłych, szeregowych użytkowników. Jest to moje zdanie, nie zmienię go nigdy i mam do tego pełne prawo!
-