App Store > Google Play
-
@BPX33 napisał w App Store > Google Play:
Produkty Apple są dla ludzi, którzy nie wiedzą co robić z pieniędzmi albo kupują je dla lansu i tyle w temacie ;)
Coś w tym jest. Tutaj w UK, praktycznie każdy ma iPhone'a. Może mieć rozpadające się buty, ale nowy iPhone jest ważniejszy...Jest nawet grafika, która to trafnie podsumowuje, jako, że większość tutaj pali kręcone fajki. Noszą bletki i tytoń i na przystanku, jadąc w autobusie, czy po prostu idąc ulicą kręcą fajki.
-
No to może jeszcze ja dorzucę koszta serwisowe iPhone http://serwisiphone.com.pl/cennik/ jednego serwisu w Warszawie.
-
Pytanie kto serwisuje iPhone'a. Mi się nie zdażyło poza zmienianiem baterii w starym iPhone 5, ale to bardziej hobbystycznie już.
I jak to się ma do serwisowania takiego Galaxy S8 na przykład.
Ja mam porównanie bo żona jedzie na Androidzie i będę nadal uważał, że iPhone jest dla każdego kto:
- chce mieć spokój i chce żeby telefon po prostu działał
- chce mieć wysoki poziom bezpieczeństwa i prywatności
- nie lubi jak telefon pyta ciągle o coś
No i jeszcze ekosystem. Który ekosystem pozwoli ci na kopiowanie tekstu z telefonu na komputer (kopiuj w telefonie, wklej ctl + v na komputerze), odblokowywanie komputera zegarkiem, synchronizacja wiadomości i smsów itd. Apple ma świetnie wszystko ze sobą dograne i tego nikt im nie zabierze.
Samo to jak rozwiązali 2FA jest genialne.
-
@esen napisał w App Store > Google Play:
Pytanie kto serwisuje iPhone'a. Mi się nie zdażyło poza zmienianiem baterii w starym iPhone 5, ale to bardziej hobbystycznie już.
I jak to się ma do serwisowania takiego Galaxy S8 na przykład.
Ja mam porównanie bo żona jedzie na Androidzie i będę nadal uważał, że iPhone jest dla każdego kto:
No i jeszcze ekosystem. Który ekosystem pozwoli ci na kopiowanie tekstu z telefonu na komputer (kopiuj w telefonie, wklej ctl + v na komputerze), odblokowywanie komputera zegarkiem, synchronizacja wiadomości i smsów itd. Apple ma świetnie wszystko ze sobą dograne i tego nikt im nie zabierze.
Samo to jak rozwiązali 2FA jest genialne.
Wszystko ładnie, pięknie tylko np z drugiej strony mamy zgrywanie muzyki tylko przez iTunes, co jest jedną wielką udręką ;)
-
Tak mam! Jeśli Twoja żona tak nie ma to znaczy, że jej telefon należy wrzucić do kibelka i spuścić wodę.
Nie wiem co przez to rozumiesz? Uważam, że mój każdy telefon z Androidem mi to zapewniał.
Mój nie pyta! Patrz instrukcja w punkcie pierwszym.
A po co mi to wszystko? Płacić 3x/4x więcej za te wszystkie bzdury o których napisałeś i w ogóle z nich nie korzystać?! Głupota! Takie pytanie mam. Ile kosztował Twój Iphone?
Co do samego tematu produktów Apple to z kupowaniem ich jest trochę jak z ludźmi, którzy kupują lustrzanki, bo uważają, że od razu zostaną profi fotografami. Kupuje taki Janusz lustrzankę za 4-5k PLN, a potem tłucze wszystkie zdjęcia na AUTO i myśli, że robi lepsze zdjęcia niż "cyfrówką" za 300 PLN... XD Ludzie to debile!
-
-
Nie wiem co przez to rozumiesz? Uważam, że mój każdy telefon z Androidem mi to zapewniał.
No nie do końca. Poczytaj trochę o architekturze tu i tam. W iOS aplikacje niewiele mogą. Stąd np. brak malware który czyta smsy.
A po co mi to wszystko? Płacić 3x/4x więcej za te wszystkie bzdury o których napisałeś i w ogóle z nich nie korzystać?! Głupota! Takie pytanie mam. Ile kosztował Twój Iphone?
Nikt nie nie każe. Ja mam i korzystam.
750€.Co do samego tematu produktów Apple to z kupowaniem ich jest trochę jak z ludźmi, którzy kupują lustrzanki, bo uważają, że od razu zostaną profi fotografami. Kupuje taki Janusz lustrzankę za 4-5k PLN, a potem tłucze wszystkie zdjęcia na AUTO i myśli, że robi lepsze zdjęcia niż "cyfrówką" za 300 PLN... XD Ludzie to debile!
To co piszesz to takie trochę gadanie, że "łoo panie, a na co to komu". Ja używam, mam się świetnie, nie uważam się za debila ;)
-
Panooowie, spokojnie, toż to tylko kawałek telefonu, po co tyle emocji :D
-
Nikt nie nie każe. Ja mam i korzystam.
750€.Heh! Czyli w cenie Twojego Iphone ja mam 4 najnowsze telefony, czyli mogę co pół roku kupować nowy, a i tak jeszcze mi trochę zostanie... XD Normalnie biznes życia kupowanie produktów Apple! Chyba jednak za głupi jestem, żeby to zrozumieć... :P
-