Mazowieckie spoty
-
@Dżizas środkowy z litra mam :p
-
-
@pacior na niedzielę godzina 12 lub wcześniej chętny. Akurat mam wolne.
-
@likaon napisał w Mazowieckie spoty:
@pacior na niedzielę godzina 12 lub wcześniej chętny. Akurat mam wolne.
Tak wcześnie to akurat ja nie mogę ☹️
A jak dla @BPX33 @Dżizas ?? -
@pacior ja jeśli pogoda będzie równie dobra jak w ostatnią niedzielę miałem w planie kolejny wyjazd rekreacyjno-poznawczy w bliżej nieokreślonym kierunku, więc na razie ciężko mi się określić.
-
Może być i później, potem do teściowej jadę :p
-
Panowie, a nie lepiej jakoś po majówce? Będzie cieplej, obostrzenia niby mają znieść, więc będzie można już "legalnie" itp. itd.
-
No jeśli chodzi o godzinę to tak po 12 minimum, co prawda prognoza coraz bardziej kapryśna i może padać, no ale oprócz BPX'a nikt swiftem chyba nie przyjedzie więc tylko jemu progi przeżre :p
-
@Gooral jak ma kupić szrota za 15k a jeździć swiftem durszlakiem to jednak ten Swift nie taki zły. A i kasa na coś lepszego pójdzie. Jak nie jutro to ja deklaruję po majówce czas.
-
Ja na jutro na pewno odpadam.
Ta pierdzielona prawa półoś (drgania), chyba właśnie załatwiła mi łożysko, bo jak jechałem w czwartek do sklepu do Piastowa to cuś "wyło" dźwiękiem zbliżone do łożyska, a pierwsze dziwne dźwięki były już we wtorek jak z tyry autostradą wracałem... :(
W poniedziałek jadę do warsztatu i zobaczymy co powiedzą. Półoś już mam w sklepie w Pruszkowie namierzoną tylko muszę pojechać ze swoją i sprawdzić czy to to samo. Jak dojdzie łożysko to jeszcze łożysko będzie trza kupić. No i nie wiem czy nie zmienię dla świętego spokoju tej skrzyni biegów, bo ta niewchodząca dwójka doprowadza mnie do szału (na pewno nie jest to kwestia wydechu, bo gadałem z gościem który mi go robił). Eh!Także ja jestem za spotkaniem po majówce 8/9 lub 15/16 maja jak już się ogarnę z bieżącymi awariami.
-
@Gooral jak ma kupić szrota za 15k a jeździć swiftem durszlakiem to jednak ten Swift nie taki zły. A i kasa na coś lepszego pójdzie. Jak nie jutro to ja deklaruję po majówce czas.
W sumie przyjechał bym szrotem za 15k, 15 letnim również Suzuki tylko mniej utylizującym sie
@likaon @pacior No Pany decydujcie się. -
@Gooral jak ma kupić szrota za 15k a jeździć swiftem durszlakiem to jednak ten Swift nie taki zły. A i kasa na coś lepszego pójdzie.
Jeszcze jakiś czas temu za 15k dało się kupić coś sensownego, teraz to inna bajka bo obecne ceny używanych aut są chore, a ten durszlak przy jakimkolwiek dzwonie z bardzo dużym prawdopobieństwem złoży się jak domek z kart i wtedy tak wesoło nie będzie 😉
-
-
Ok, mnie dziś robota zmęczyła także jutro chciałem odpocząć. A po majówce może nawet na słoneczko się załapiemy :)
-
Majówka, majówka i po...
-
Ano :>
-
22,23 maja, wybierać, 16 nie zaproponuję chyba że pod M1 marki to rowerem podjadę :p
-
-
@pacior jestem chętny. Godziny raczej późniejsze co by pijoki dojechały :p a do tego nie wiem w jakim stanie będę po drugim szczepieniu.