Co dziś grzebałem w swoim Swifcie
-
Masz
-
Masz
Rwałeś mocno widzę.
-
wybłyskałem kody błędów w struclu dziś ... wyszło 22 ... czyli low voltage na tps-ie ... możliwe że dlatego go tak zalewa przy dodaniu gwałtownym gazu i ma czkawkę ... trzeba będzie to obadać
-
Paczałem na
alledrogo to dokładka do Laguny sporo kosztuje
Mam na sprzedaż, aż tak sporo nie chce -
Dłubaninka:
- regulacja wysokości świecenia halogenów (na ostatnim wyjeździe kapnąłem się, że coś krzywo świecą )
- klejenie zderzaka przedniego Pattexem (zobaczymy jak długo wytrzyma )
- namierzanie źródła dziwnego tłuczenia na postoju - rezultat: obluzowane jedno mocowanie maski
-
W sobotę wymieniony olej silnikowy oraz filtr powietrza
No i wreszcie założyłem nową oprawkę bezpiecznika do audio
-
No i wreszcie
założyłem nową oprawkę bezpiecznika do audio -
Na urlopie w końcu swifta zabrałem do OOL żeby pokazać znajomym bo nie widzieli go 4 lata.
-Zrobione zostały światła (do tej pory jeździł na długich)przepalona była kostka w okolicach pedałów.
-Naprawione wycieraczki - jedna sprężynka dociskająca szczotki była źle założona.
Wszystko zamknęło się w czasie 0,5 l.Niestety radość się skończyła jak policja nałożyła zakaz jazdy z pękniętą szybą i inną naklejką rejestracyjną. Zostawiłem samochód znajomym w czasie jak byłem na urlopie. Nacieszyli się aż 2 dni Policja tylko powiedziała, że ludzie dzwonią że jest głośno i szybko - typowe miasto emerytów i rencistów niestety.
-
Zrobione podświetlenie zegarów, założyłem Philipsy W5W. Już w dzień widać że działa, ciekawe jak będzie wieczorem. Kapturków nie zakładałem.
-
Głośno to na pewno jest, a że już ogień idzie z tyłu to inna sprawa
-
Wymiana wycieraczek 4.98 zł komplet
Dokładka zderzaka jeszcze się trzyma
-
Wymiana wycieraczek
4.98 zł kompletSkąd żeś wytrzasnął po tyle wycieraczki?!
-
pewnie same piora
-
pewnie same piora
chyba gumy ...
-
jeden pies xd
-
Całe tak jak widać na zdjęciu
-
ramka
-
Ja mam pytanie odnośnie nakretek czy te:
http://allegro.pl/nakretki-dlugie-m12x1-5-m12x1-25-sportowe-kjs-i3559417582.html
nakretki byłyby dobre? Co o tym myślicie? Sa dosyc dlugie 45mm mi szpilka wychodzi na 21mm, moge takie nakretki dlugie zalozyc? Chciałbym uzyskać taki efekt
-
przeciez te nakretni sa brzydkie
-
A jakie są ładne? ;D kolorowych nie chce chce srebrne nie malowane widzialem takie malowane tzn w kolorze lipa bo po jakimś czasie ta farba albo odpadnie albo przy zakladaniu sie zarysuje. Na obrazku przykład taki dałem