Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
proszę bardzo
Ja od czasu do czasu jestem w ŁDZ
-
No się powoli szykuje ogólnopolski zlot swiftów w Łodzi, jesień 2013
-
No... A od jutra czy tam od czwartku węzeł Konotopa-Stryków już płatny... Z tego co pamiętam to ja się ofiarowałem, gdyż mam ziomka, który na co dzień się tym zajmuje i z którym co najmniej raz w tygodniu wódkę chleję, może by wyszło drożej, ale w ciągu miesiąca by stało...
Aczkolwiek nie chcę usprawiedliwiać SirBufora, ale jak by mi ktoś tak zupełnie randomowo rozje**ł swifta to straciłbym chęć do czegokolwiek i też można by się spodziewać wielomiesięćznych opóźnień... -
No... A od jutra
czy tam od czwartku węzeł Konotopa-Stryków już płatny...Tak szybko bramki postawili? Jechałem ze 2 tygodnie temu i nic nie było.
Zresztą z tego co mi wiadomo na autostradzie nie wolno pobierać opłat jeśli nie ma przy niej stacji paliw (a na naszym odcinku właśnie tak jest!). -
Tak przynajmniej w internetach piszą
Wiesz autostrada na dobrą sprawę jest drogą prywatną (prywatny inwestor), czyli przepisy PORD nie obowiązują, nie mówiąc już o sprzeczności z konstytucją odnośnie opłat za przejazd tego typu drogą
-
No... A od jutra
czy tam od czwartku węzeł Konotopa-Stryków już płatny...Jechałem jeszcze w sobotę i bramek to tam nie było, baaaa nawet się nie budowały
Z tego co pamiętam to ja
się ofiarowałem, gdyż mam ziomka, który na co dzień się tym zajmuje i z którym co
najmniej raz w tygodniu wódkę chleję, może by wyszło drożej, ale w ciągu miesiąca by
stało...
Aczkolwiek nie chcę
usprawiedliwiać SirBufora, ale jak by mi ktoś tak zupełnie randomowo rozje**ł swifta
to straciłbym chęć do czegokolwiek i też można by się spodziewać wielomiesięćznych
opóźnień...Nie jestem pewien czy to kolegę SirBufora widziałem, ale ostatnio rzucił mi się w oczy jakiś ładnie zrobiony GTi więc śmiem domniemać, że już ma swifta zrobionego Jak chcecie to podrzucajcie adres mogę spróbować podjechać i pogadać co i jak.
-
Tak przynajmniej w
internetach pisząMyślę, że chodzi jednak o ruch ciężarowy (włączenie systemu ViaTOLL).
Wiesz autostrada na
dobrą sprawę jest drogą prywatną (prywatny inwestor), czyli przepisy PORD nie
obowiązują, nie mówiąc już o sprzeczności z konstytucją odnośnie opłat za przejazd
tego typu drogąWłaśnie nasz odcinek nie jest prywatny tylko państwowy (właścicielem jest GDDKiA). Ba! Nawet odcinek do Konina jest państwowy. Oznacza to moim zdaniem właśnie to, że nie będzie opłat dopóki nie powstaną MOP-y ze stacjami paliw.
A tak jeszcze a propos autostrad to bardzo łatwo poznać, które są państwowe, a które prywatne. Na wszystkich państwowych autostradach opłata za kilometr wynosi 10 gr! Jeśli jest drożej to znaczy, że jedziesz odcinkiem prywatnym...
-
Straciłem zainteresowanie tematem gdzieś w lipcu, jednak ostatnio jak przeglądałem historię konta w banku, to przypomniałem sobie o składce na stronę.
Jest jeszcze jakaś nadzieja na ten "projekt"? Myślę, że pół roku na postawienie prostej strony... czy forum... albo może oba (cholera już nawet nie pamiętam o co tu chodziło), to zdecydowanie więcej niż wystarczająca ilość czasu. Mimo wszystko ciekawi mnie jaki jest postęp prac, na jakich skryptach robiona jest strona/forum itd.
-
panowie ma ktos mozliwoc podjechac do sir bufona??
-
Ja mam mozliwosc jak cos to pw
-
Ja mam mozliwosc
jak cos to pwtylko po głowie nie dostań
-
tylko po głowie nie dostań
Witam, się odezwę: niechaj się kol. Kac na privie umówi z kol. Przemo, ew. jeszcze z Tobą (jeśli akurat będziesz na miejscu)... We dwóch czy trzech zawsze raźniej i mniejsze prawdopodobieństwo rozróby. Bo przecież nie o to chodzi, prawda?
-
dokladnie przemo cos wspominal kiedys a we 2 zawsze lepiej
-
panowie ma ktos
mozliwoc podjechac do sir bufona??Sądzisz, że cokolwiek to da?
-
Sądzisz, że
cokolwiek to da?Zawsze można spróbować, skoro wirtualnie nie można uzyskać od niego żadnej informacji, potwierdzam, mogę podbić z kolegą Kac
-
Zawsze można
spróbować, skoro wirtualnie nie można uzyskać od niego żadnej informacji,
potwierdzam, mogę podbić z kolegą KacNo dobra, to działajcie jeśli macie czas i chęci.
-
Zawsze można
spróbować, skoro wirtualnie nie można uzyskać od niego żadnej informacji,
potwierdzam, mogę podbić z kolegą KacNie zapomnijcie wziąć kanistra z benzyną
-
Robi sie ciekawie
chyba komuś zaczynają kolana grać , -
Nie zapomnijcie wziąć kanistra z benzyną
Eee, aż tak dużo swifty nie palą...
-
Ale malutkie baki mają