Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Jaki mądry się
zrobiłeś, trzeba było zrobić stronę samemu, jakoś nie widziałem takiej inicjatywy.Nie widziałem takiej potrzeby, na zlosnikiu mi dobrze
poza tym chciałem od nowa postawić starą stronę, ale nie otrzymałem backup'a strony.Ma być dopracowane czy takie jak zlosniki? (nie obrażając interfejsu złosnika)
Kończąc temat nie
martwcie się pieniądze nie przepadły, wkładam w projekt dużo serca, i nie
zapominajmy ze pieniądze byłą to składka na serwer a nie na moje jakiekolwiek
wynagrodzenie.Może nie wszyscy wiedzą, ale - polityka aktualnych stron z domenami jest taka, że za darmo można zarejestrować nazwę strony na rok. A najtańsze hostingi na allegro zaczynają się od 10zł, więc jeśli już miałbym potrzebę zrobienia strony, to robię, stawiam na byle jakim hostingu i przedstawiam pomysł na forum.
A tak troche sam zachwoujesz się jak pokrzywdzony, bo ludzie się interesują co z ich kasą, skoro strona miała być chyba w czerwcu (poprawcie jeśli mówię źle), dodatkowo informacje w stylu 'Nie martwcie się, robi się' to żadne konkrety.
Wrzuć printscreeny prac, zwracam honor
-
Z czego mam Ci wrzucić printa z htmla czy z konsoli admina w cmsie?? Będzie stron do oddania to zobaczysz ją, chciałem zrobić niektórym niespodziankę ale dzięki takim jak Ty wyszło jak zwykle...
-
Z czego mam Ci
wrzucić printa z htmla czy z konsoli admina w cmsie?? Będzie stron do oddania to
zobaczysz ją, chciałem zrobić niektórym niespodziankę ale dzięki takim jak Ty wyszło
jak zwykle...Nic nie wyszło bo dalej nic nie pokazałeś
-
I zaraz będą sobie do oczu skakać
-
Hellsin 2030...
Głupie pytanie
głupia odpowiedź...chyba jednak bedzie tego 2030 zapodaj cos co zrobiles strona miala byc postawiona w czerwcu a troche sie to dluzy a zaczyna to juz powoli wkurw***
-
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale ja już kompletnie straciłem nadzieję na to, że cokolwiek z tego będzie.
W sumie to szkoda, że kwota taka mała, bo kolega już miałby ode mnie telefon na policję, ale z takiej kwoty to mnie wyśmieją... -
Trudno się nie zgodzić. K**wa żenada.
-
Trudno się nie
zgodzić. K**wa żenada.Po prostu aż mnie rzuca na ludzi, którzy mówią, że coś zrobią, a nie robią...
-
którego roku ?
Widać, że Hellsin wiedział co pisał
-
Widać, że Hellsin
wiedział co pisałe no we no
-
A naprawdę liczyłem na to przedsięwzięcie. Cóż, po raz kolejny się przejechałem na zaufaniu do ludzi
-
Panowie jeszcze troszke poczekamy Sir bufor na facebook'u napisal mi ze niby cos robi, ale ile w tym prawdy to kto wie, moja propozycja jest taka ze poczekamy jeszcze troszke a jezeli dalej nie bedzie ani widu ani slychu to rozpoczniemy nowa skladke ale tym razem trzeba bedzie poprosic jakas bardziej zaufana osobe.
-
jezeli dalej nie bedzie ani widu ani slychu to rozpoczniemy nowa skladke ale tym
razem trzeba bedzie poprosic jakas bardziej zaufana osobe.raczej trzeba by przywrócić stare rzeczy i tyle
-
mi mowil ze pieniedzy nie ma bo niby wykupil cos tam i bedzie stawial na swoim serwerze
-
Panie, co z tą stroną??
-
Panie, co z tą
stroną??Jak to co?!
NIC!!!
-
M@rku myślę że zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir buffona? Już tam kit z tą składką ale zawinąć marne 200 zł i się nie odzywać to jest śmiech.
-
M@rku myślę że
zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir
buffona? Już tam kit z tą składką ale zawinąć marne 200 zł i się nie odzywać to jest
śmiech.Być może brakowało mu te 200 zł do naprawy zdemolowanego swifta?
-
Coś czuję, że mój cały następny wpis w tym wątku pod adresem ww. kolegi będzie wyglądał tak: [motyla_noga]!
-
motylanoga,motyla noga