Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Chętnie się z wami zabiorę jeśli będzie trzeba, swifta nie mam no ale... Na forum jestem dalej! Sikam na jego górnik a z Jeleniej mam blisko;)
-
Zaczęła się już pełnoprawna zima Trzeba było dać znać, że ta dycha to na marne, kupiłbym sobie chociaż czteropak i z przyjemnością wysączył w jakichkolwiek okolicznościach przyrody. A tak to została tylko zgaga i niesmak. Bo już chyba nikt nie wierzy, że to "wszystko" ruszy.
EDIT. Nie chcę się bawić w jakiegoś cichociemnego szpiega, ale widzę, że SirBufor loguje się na forum. Napisz jak to wygląda, bo to milczenie nikomu już nie służy. Jeśli domena jest wykupiona to jeszcze nie wszystko jest stracone.
-
Trzeba było dać znać, że ta dycha to na marne, kupiłbym sobie
chociaż czteropak i z przyjemnością wysączył w jakichkolwiek okolicznościachA któż to miał wiedzieć
-
A któż to miał
wiedziećwróżbita Hellsin
-
not only you. mi manuel tez podpowiadał aby nie kombinować
-
panowie mysle ze zrobimy druga skladke, a Sirbuforowi na nowy rok nic dobrego nie zycze
-
to "wszystko" ruszy.
EDIT. Nie chcę się
bawić w jakiegoś cichociemnego szpiega, ale widzę, że SirBufor loguje się na forum.
Napisz jak to wygląda, bo to milczenie nikomu już nie służy. Jeśli domena jest
wykupiona to jeszcze nie wszystko jest stracone.Od miesiąca się nie loguje, zebrał ze 200zł i jest Panem życia
-
ja bym tam podjechał... dla zasady...
wesolych swiat! -
Po fakcie to każdy wie
A składka jak już pisałem, ja proponuję min. dwa lata stażu na forum i 1000 postów. -
Po fakcie to każdy
wie
A składka jak już
pisałem, ja proponuję min. dwa lata stażu na forum i 1000 postów.Oo no to Krzemol mnie zdołowałeś w tym momencie
-
panowie mysle ze
zrobimy druga skladkeSłuszna koncepcja
-
Po fakcie to każdy
wie
A składka jak już
pisałem, ja proponuję min. dwa lata stażu na forum i 1000 postów.Przesadzasz
Ja już się na samym poczatku ofiarowywałem, że kumpel (z którym wóde chleję 2x w tygodniu standardowo, a w świeta przez większość tygodnia~~) może się tego podjać i nawet z poślizgami + lenistwo dawno by to stało - 100zł za dzielony serwer +100 kilkadziesiat zł za domenę, chociaż może dałoby się ja od SirBufor'a wyciagnać
-
chlopaki z forum mieli do niego podjechac ale nie
wiem co z tego wyszloNo właśnie. Jak tam z tym podjazdem?
-
Oo no to Krzemol
mnie zdołowałeś w tym momencieSam widzisz jak to wygląda w przypadku kilkupostowców. Zawsze jest to jakaś forma zabezpieczenia się, choć wiadomo - taki nowy niekoniecznie musi oszukać, a taki z długim stażem może... Nawet siebie w ten sposób wykluczyłem..
-
Przesadzasz
Ja już się na samym
poczatku ofiarowywałem, że kumpel (z którym wóde chleję 2x w tygodniu standardowo, a
w świeta przez większość tygodnia~~) może się tego podjać i nawet z poślizgami +
lenistwo dawno by to stało - 100zł za dzielony serwer +100 kilkadziesiat zł za
domenę, chociaż może dałoby się ja od SirBufor'a wyciagnaćNo to po nowym roku można coś działać. Na obecną chwilę, ja cały czas piszę się na umieszczanie poradników (tzn. tych co posiadam, ze starej strony klubowej), a jak będzie czas, to i aktualności dotyczących Suzuki oraz Swifta (raczej tego nowego).
Mam tylko nadzieję, że nie będzie trzeba odkupować domeny od SirBufora, ponieważ to byłoby już totalne przegięcie (w sumie to ja nawet nie znam nazwy tej domeny).
-
Siurbufon wczoraj się zalogował na forum... I usunął niezbyt pochlebne komentarze ze swojego profilu .
-
To niewiele zmieni. I tak wszyscy wiedzą na forum, że zrobił z siebie frajera za 200 zł.
-
dokładnie - ja rozumiem za parę tysi, ale nie za 200...
-
dokładnie - ja
rozumiem za parę tysi, ale nie za 200...Brakowało mu pewnie hajsu na remont swifta jak mu go poobijali na juwenaliach, pare tyg. temu widziałem chyba jego GTi na mieście
-
a mnie usunal ze znajomych na facebook'u wiec watpie zeby sie jeszcze pojawil ten zlodziej, proponuje zrobic druga skladke co wy na to??