Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Przecież było o tym
na forum a zrobił to staryjaponiec.Nie widziałem / czytałem.
-
dawna próba odzyskania danych ze strony klubowej.
-
Staryjaponiec z tego co wiem to jest adminem jakiejs stronki jdm z samochodami mini? ale nie pamietam dokladnie o co chodzilo w tym. Hm
-
Bicie piany i nic więcej, jak do tej pory nikt z osób która wpłaciła kasę na[BIP]l nie wniósł pretensji do forum. Niestety to forum zaspało już dawno temu i to są efekty tego działania, zmiany się już nastąpiły i nikt nic na to nie poradzi. Czy strona[BIP] ruszy czy nie to nic dla zlosnikia nie zmienia, zlosniki to przeżytek nie rozwijał się nie dopasowywał nie zmieniał do potrzeb i woli userów, nie wyszedł na przeciw niczemu ani nikomu. Wiekszość osób które codziennie odwiedzały kąciki swiftowe i motoryzacyjne zlosnikia już zarejestrowała się na [BIP]. Leo wyjdz z tego z twarzą przegryź sytuacje i "popraw" zlosnikia a ludzie wyboru i tak dokonają sami.
pozdrawiam -
Nie kapuję...
-
Przecież było o tym
na forum a zrobił to staryjaponiec.No to ja się pytam dlaczego pieniądze nie zostały "wpompowane" w ten pomysł, żeby stał się jeszcze lepszy?
-
Bicie piany i nic
więcej, jak do tej pory nikt z osób która wpłaciła kasę na [BIP] nie
wniósł pretensji do forum.Więc jej nie ubijaj, bo jak widzę, największą radochę masz z pieniactwa, rzucania się bez powodu i wcinania się tam, gdzie Cię nie proszą.
Niestety to forum zaspało już dawno temu i to są efekty
tego działania, zmiany się już nastąpiły i nikt nic na to nie poradzi.Niestety, to nie jest ani kącik, ani wątek na ten temat. Wcześniej pisałem o reagowaniu na prośby użytkowników - że nie zostawia się ich bez odpowiedzi, pisałem też o wysuwaniu propozycji - jakoś nie miałeś ich przez 4 lata swojej bytności na forum, a nagle dwa dni temu wyskoczyłeś z żądaniem zostania adminem Zlosnika. A jak Cię ktoś usadził, toś dopiero rozpoczął kampanię.
Dogadałeś się z Sirbuforem, jak czytam - wpuścił Cię tam do spółki? No to super, dopiąłeś swego - szczerze gratuluję - zejdź mi z pleców i przestań drapać.Leo wyjdz z tego z twarzą przegryź sytuacje i "popraw" zlosnikia a ludzie wyboru i tak
dokonają sami.Rany boskie... Jeśli nie zauważyłeś - ja jej nie traciłem, bo: nie byłem powodem półrocznego pomstowania pod moim adresem, nie zbierałem pieniędzy od ludzi i nie znikałem na długie miesiące bez cienia wyjaśnień bądź chociaż przeprosin, nie obiecywałem żadnej domeny ani strony klubowej, a potem na chybcika nie załatwiałem "erzacu", żeby zrobić swiftowców w bambuka - postawić byle forum i przekonywać ich, że łaskawie daje im, czego oczekiwali, bo "nowa strona jest stroną klubową". Ja widzę to w kategoriach bezczelności, totalnej nieodpowiedzialności (że nie wspomnę o pojęciu istoty sprawy, które już tu "wyszło") i realizowania własnych zachcianek kosztem innych.
Wiesz co... Ja rozumiem, że będziesz robił wszystko, aby tylko było nam pod górkę. A dziś jest niedziela, chcę chwili spokoju i chciałbym, żebyś Ty też odpoczął od tych kombinacji, więc Ci to ułatwię - wróć jutro, ale już przestań się produkować. Wszystko, czym mieliśmy się zająć, wisi w innym dziale i tam należy pisać, więc jeśli nie chcesz pomóc - przynajmniej nie przeszkadzaj.
Spokojnej niedzieli życzę. Zapraszam ewentualnie jutro, ale jeżeli nadal nie będziesz miał niczego konstruktywnego do napisania, po prostu nie pisz. Czy ja Ci przeszkadzam w rozwijaniu Waszego własnego forum? -
Więc jej nie
ubijaj, bo jak widzę, największą radochę masz z pieniactwa, rzucania się bez powodu
i wcinania się tam, gdzie Cię nie proszą.http://www.swiftclub.pl/viewtopic.php?f=45&t=25 - niezła parodia ...
Naprawdę Mockba jak to czytam to nie wiem czy śmiać się czy płakać ... dostajesz 3 proste, 2 sierpy które bolą i płaczesz bo się nie umiesz przed nimi obronić ...
Pisanie też że przeniosła się większość też jest nad wyrost, ale powodzenia w projekcie strona/forum www.
Tylko ciekaw jestem ile to pociągnie ... szczególnie jak uda się temu przetrwać i baza zacznie generować obciążenie ... -
Może warto by już zamknąć ten wątek?
Wszyscy zainteresowani wiedzą już o nowym forum. Czas pokaże jak będzie.
Myślę, że nowe forum jak nie przyciągnie nowych swiftów to za 3-4 lata zniknie,
tak jak powoli stare modele przegrywające walkę z rdzą bo nie będzie komu opłacać domeny, hostingu itd..
Weźcie też pod uwagę że nowy Swift nie ma nic wspólnego poza nazwą z naszymi pojazdami.ps. Polecam zmianę hostingu na Hostingera, w wersji darmowej bez reklam
-
To że ktoś się zarejestrował na nowym forum nie oznacza że tam się przenosi. Ja jestem zarejestrowany i tu i tu bo chcę być na bieżąco
-
błąd !
nowy model skrzyni z silnika M16 ma wnętrzności P&P do przełożenia ze skrzynią z G16A/B
-
Nawet mi się nie chce studiować 112 wpisów od wczoraj które w tym wątku powstały, ale wcisnę swoje dwa grosze...
Z tego co widzę to nowe forum będzie powstawać od zera, tak więc mimo tego że nie mam już swifta ale na forum jestem regularnie to odnoszę wrażenie, że wszyscy Ci którzy krzyczą o przejściu, za jakiś czas będą się bić w pierś bo jak trwoga to do Boga, czyli wrócą do zlosnikia żeby coś znaleźć, przeczytać itd...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i niech moc będzie z wami !
-
... i tym optymistycznym akcentem zamykam wątek. Chętnych do wyrażenia swoich uwag nt. nowego układu forum swiftowego proszę o dokonanie tego do środy (wątek na "Propozycjach").