Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Więc jeszcze raz
proszę o zdjęcia zainteresowanych byciem w logo strony!!!Jakbym miał coś doradzić to celowałbym w zdjęcia użytkowników MKV (wrzucał pełno zdjęć fajnie obrobionych), Indii, Toydols (wrzucał kiedyś fajną sesję, jesionno zimową GTi) ale to już sami zainteresowani niech się wypowiedzą
-
Jakbym miał coś
doradzić to celowałbym w zdjęcia użytkowników MKV (wrzucał pełno zdjęć fajnie
obrobionych), Indii, Toydols (wrzucał kiedyś fajną sesję, jesionno zimową GTi) ale
to już sami zainteresowani niech się wypowiedząTeż bym polecał te autka
-
jezeli jest tak jak piszesz to przepraszam ale tez musisz nas zrozumiec jako forumowiczow niby to jest grosz, ale chodzi o sam fakt, gdybys wczesniej opisal sytuacje to napewno negatywnych komentarzy by nie bylo, moze i nawet forumowicze w pewnej kwesti by ci pomogli, poniewaz od tego jest nasz skromny swift klub
-
Dzięki Boxing wyślij mi jakieś fajne zdjecie kabrio
Słuchajcie zależy mi na tym aby w logo znalazły sie zdjęcia nie tylko gtików ponieważ swifty to także sedany, "cywile" i kabriolety (tych to zazdroszczę.) na pewno znajdą sie zdjęcia Krzemola Boxinga, Toydolsa, MKV, BPX, xq92x, Adamo81. Oraz oczywiscie Indii
Brakuje mi jeszcze jednej ładnej rajdówki i ładnej mk5. -
Nie mam nic przeciwko, ale czemu mój?
-
Ten post został usunięty!
-
-
Brakuje mi jeszcze
jednej ładnej rajdówki i ładnej mk5.Co do Mk V to może Ś.P. Swift alka_wwa.
-
Jak to sp? Co się stało?
-
-
Brakuje mi jeszcze
jednej ładnej rajdówki i ładnej mk5.Rajdówka może Erdego? To zdjęcie, które ma na avatarze wrzucał kiedyś na forum, ew może też coś ze zbiorów Toydola?
EDIT:
Tu są fajne zdjęcia rajdówki Erdego
a tu Toydolsa
Jeszcze wg mnie fajne zdjęcia z galerii Toydolsa klik, i jesienna sesja klik -
Rajdówka może
Erdego? To zdjęcie, które ma na avatarze wrzucał kiedyś na forum, ew może też coś ze
zbiorów Toydola?Od Toydola proponuje czarnego gtika na białych felach i jego rajdówke tą co się ostatnio rozbił.
-
Moje mk5 było ładne, ale coś nie wyszło po drodze
-
Ale ładną fotkę na zielonych kołach masz porobioną!! Wysyłaj
-
możecie wrzucić mojego Cultusa, jakieś fotki w dobrej jakości posiada w zbiorach MKV
-
Więc jeszcze raz
proszę o zdjęcia zainteresowanych byciem w logo strony!!!Możesz zerknąć do mojego wątku [mk5 1.0]: [>>>Tutajzałączniki
-
-
Gdziś zagubiłem fotę na zielonej feldze
-
Ale ja nie zagubiłem
http://imageshack.us/photo/my-images/814/przda.jpg/ -
Było jeszcze jedno, takie z boczku, ale nima go