Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Nie bójcie się, Sir Bufor czuwa - ostatnio logował się 21/10/2013, po prostu się nie wypowiada
-
M@rku myślę że
zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir
buffona? Już tam kit z tą składką ale zawinąć marne 200 zł i się nie odzywać to jest
śmiech.Spokojnie, czuwam
-
Niestety, czego można wymagać od osoby, która jest nieodpowiedzialna - gdzieś tam się przechwalał, że jeździ po uliach bez prawa jazdy.
Nie będę przypominał również o tym, że strony nie robi się pół roku, no chyba, że nie ma się o tym bladego pojęcia i uczy od podstaw.
-
jezeli bedzie jeszcze jakas od was chec to dla mnie nie ma problemu zrobienia drugiej skladki, ale tym bardziej przelejemy pieniadze bardziej odpowiedzialnej osobie.
-
Dla mnie kolejna składka to żaden problem. Ale jestem też za tym żeby ten pseudo informatyk oddał jakieś pieniądze!
-
Mi wisi parę złotych za części. . Także
-
wiec probujemy odzyskac pieniadze, mozemy zrobic to na 3 sposoby.
-
Proponuje aby skladke powierzyc osobie bedacej na forum minimum dwa lata i aktywnie sie udzielejacej (1000 postow na przyklad, do ustalenia).
-
wiec probujemy
odzyskac pieniadze, mozemy zrobic to na 3 sposoby.Znacie adres? Jak tak to ja widzę tylko jeden sposób
-
ta ktos dostal adres bo nie mogl zrobic przelewu i potrzebowal adres, chyba jest to toydols
-
Znacie adres? Jak
tak to ja widzę tylko jeden sposóbmarek mozna jeszcze po dobroci
-
Myślę, że po dobroci już było. Odpisał, że nie ma kasy bo wydał na serwer czy coś tam.
A domeny (którą podobno kupił) nie może oddać? -
teraz ochotnikow z lodzi nam potrzeba bo mi sie nie kalkuluje tam jechac, porozmawiac z nim normalnie lub w inny sposob bo tak nigdy sie prawdy nie dowiemy, albo co lepsze niech zaoszczedzi kazdemu czasu i problemow i niech poprostu odda pieniadze czy tam to cos co kupil choc watpie zeby cos kupil, jak kupil to w takim razie poprosze paragonik
-
ta ktos dostal
adres bo nie mogl zrobic przelewu i potrzebowal adres, chyba jest to toydols
Nie masz pewności odnośnie poprawności tego adresu
Z Łodzi nikogo nie kojarzę. Był temat o Łódzkich spotach, nikt się nie odezwał. -
Nie masz pewności
odnośnie poprawności tego adresu
Z Łodzi nikogo nie
kojarzę. Był temat o Łódzkich spotach, nikt się nie odezwał.Plastekk jak wysyłał części, to musi mieć adres
-
Faktycznie, przeoczyłem.
-
proszę bardzo
Edit:
Trzymaj ten adres albo zainteresowanym wyślij na PW -
proszę bardzo
P... G....
ul.... Łódź
Jest jeszcze coś takiego jak ochrona danych osobowych więc na forum publicznym bym proponował tak takimi danymi nie szastać...
Teraz już wiecie czemu chciałem przekazać stronę komuś zaufanemu. Nikt się nie zgłosił przez 2 lata... Takich ze słomianym zapałem i kilkoma postami było już wielu i takim strony nie przekazywałem.
Odnośnie pieniędzy to ja po każdej zbiórce robiłem publiczne rozliczenie tu na forum co do grosza. Na każdą opłatę domeny i hostingu wrzucałem skan faktury.
Ww. kolega jeżeli pieniądze już wydał to niech daje dane dostępowe do domeny i konta na serwerze oraz skan faktury / paragonu. Jak nie to powinien oddać wszystkie pieniądze a ew. dziwne zakupy niech zachowa dla siebie.
-
Chyba będzie trzeba wysłać Przema90 do niego...
-
Panowie a może zrobimy spota w Łodzi? Co z tego że koszty przejazdu będą wyższe niż głupa składka ale może być wesoło Wylot na Poznań mamy połączony z Puławską więc godzina i jesteśmy na miejscu