Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Poszukuje prawego przegubu wewnętrznego.
-
Koledzy, wiecie może, czy do Swifta MK4 5D podejdą progi przeznaczone do MK3 5D? Szukam w moim mieście lewego progu (zewnętrznego) i jak się okazuje - we wszystkich sklepach mają albo do MK3 albo do MK6. A może ktoś wymieniał progi ostatnio i zna sklep, gdzie mógłbym je kupić?
-
Panowie!
Widzę, że powoli zaczyna się z tego wątku robić motogiełda.
Ogłoszenia kupna-sprzedaży zamieszczamy w kąciku "Motogiełda"!
"Poszukuję " to nie oznacza, że chcesz kupić?
Jeśli tak, zamieść ogłoszenie gdzie trzeba. -
Kolego może powinieneś przeczytać dokładnie treść mojego posta zanim zdecydowałeś się go przenieść do innego działu. Post nie zawiera żadnej oferty kupna ani sprzedaży czegokolwiek. Zadałem pytanie czy do mojej wersji Swifta będzie pasować część od innej wersji. Proszę o przeniesienie tego posta do właściwego działu.
-
A czy Kolega czyta tylko ostatni post?
A czy Kolega zauważył gdzie znajduje się jego post o poszukiwaniu części?
I proszę mi tu dymów na forum nie robićEdit:
Aha! I czy Kolega przeczytał na czyj post odpowiadam pisząc o "motogiełdzie"?
-
Napisałem post, by dowiedzieć się, czy do MK4 pasuje próg z MK3 i to jest przedmiotem postu. Jeżeli nie pasuje próg z MK3 to trzeba było od razu napisać, żeby szukać do MK4.
Wiem na czyj post odpowiadałeś, odnośnie motogiełdy, ale użyłeś sformułowania "Panowie", więc stwierdziłem, że mojego postu również się to tyczy.
-
MK2/3/4/5 zarówno sedan jak i 5d mają takie same progi.
-
Poszukuje prawego
przegubu wewnętrznego.Do GTi pasuje z Baleno 1.6 - ja taki od kilku lat już mam
-
Do GTi pasuje z
Baleno 1.6 - ja taki od kilku lat już mamKtóry to jest rocznik?
kupiłeś nowy czy używkę? i jaka cenę płaciłeś jeśli pamiętasz.
-
Witam,
Poszukuje od dłuższego czasu juz mieszka do mojej Suzi. Wiem że kwas120 robił takie, ale jakis zastój w produkcji z pomowu braków skóry .. ? mniejsza...Ostatnio poznałem kolege, który własnie produkuje takie skórzane miszki, lecz do konkretnych aut. Powiedział, że za 2 dyszki może mi zrobic na zamówienie, tylko potrzebowałby mojego starego mieszka gumowego. Ale w tym problem, ze ja mieszkam w Gda, on w Wawie, i musialbym mu wyslac moją gume co jest nie opłacalne.
Także zwracam sie do tych, którzy zakupili od kwasa mieszki, by podali mi wymiary takiego mieszka ( góra, dół, długość ) . I możliwie fotke jak to wygląda ( ale nie na gałce ).
Licze na Waszą pomoc :piwo: Pozdrawiam -
Także zwracam sie
do tych, którzy zakupili od kwasa mieszki, by podali mi wymiary takiego mieszka (
góra, dół, długość ) . I możliwie fotke jak to wygląda ( ale nie na gałce ).
Licze na Waszą
pomoc :piwo: Pozdrawiambyły 2 rodzaje tych mieszków ... a wymiary mało co mu dadzą ... bo jeden mieszek jest bardziej zszyty, drugi mniej i już jest rozbieżność w wymiarach ...
tylko potrzebowałby mojego
starego mieszka gumowego. Ale w tym problem, ze ja mieszkam w Gda, on w Wawie, i
musialbym mu wyslac moją gume co jest nie opłacalne.to w takim razie nie lepiej poprosić kogoś z Wa-wy, co by dostarczył takowy mieszek do Twojego kolegi ?
-
nie lepiej poprosić kogoś z Wa-wy, co by dostarczył takowy mieszek do Twojego kolegi
?Ale to też piperzenia jest troszke i zawracania komuś głowy.
A ja potrzebuje mieszek do mk4 2000 r. Prawdopodobnie mam tego samego co Ty. -
Panowie, czy do Swifta 1.0 mk4 będzie pasować wentylator chłodnicy ze starszych lub innych modeli ? Chodzi mi o sam wentylator, bez ramy.
-
http://allegro.pl/item1041247499_suzuki_swift_wyswietlacz_91r.html
Czy ktoś mi powie, co to tak właściwie jest (domyślam się, że zegarek jakiś?) i czy to pasować będzie do Swifta MK V?
-
http://allegro.pl/item1041247499__swift_wyswietlacz_91r.html
Czy ktoś mi powie,
co to tak właściwie jest (domyślam się, że jakiś?) i czy to pasować będzie
do Swifta MK V?Ano zegarek
-
http://allegro.pl/item1041247499__swift_wyswietlacz_91r.html
Czy ktoś mi powie,
co to tak właściwie jest (domyślam się, że jakiś?) i czy to pasować będzie
do Swifta MK V?pasowac bedzie jak masz kieszen na niego xD
w sumie na co on komu kieszonka sie bardziej przydajo albo cb zamiast zegarka ktory jest nisko i trze ba mocno na niego zezowac :P:P
-
Masz rację. Ten zegarek jest zbędny: źle się na niego patrzy a w przypadku posiadania radia wyświetlającego czas, duplikuje funkcję.
Ja osobiście się zastanawiam czy nie wsadzić zamiast niego jakiegoś wyświetlacza/minikomputera własnej roboty, który by pokazywał coś więcej niż godzinę.. ale to dalekie plany. W zasadzie, można spróbować nawet przerobić ten zegarek na coś bardziej funkcjonalnego.. jest tylko problem z niewielkim 'okienkiem' na wyświetlacz.
-
poszukuje rozpórki
przedniej do suzuki swift 99r. 1,0Allegro nie krzywdzi
-
Polecam TIDa z Opla,sam mam takie ustrojstwo godzina/data/temperatura
-
Drodzy Forumowicze,
jeżeli czegoś potrzebujecie w pierwszej kolejności poszukajcie na allegro. Następnie zapraszam na motogiełdę , poszukajcie, jeżeli nie ma to utwórzcie nowego posta. W ostateczności piszcie tutaj może ktoś znalazł daną część na dniach i nie zdążył napisać na motogiełdzie albo wystawić na allegro. I proszę a nawet błagam jeżeli o coś pytacie zmieńcie temat posta, tak jak to robią niektórzy użytkownicy, będzie mi i wam o wiele łatwiej. Proszę także o nie spamowanie tylko odpowiadanie na konkretną wiadomość. A pośmiać się można np. tutaj.Pozdrawiam