Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Niedawno odkryłem w Kartnie w okolicach Gryfina - Szczecina warsztat z dwoma swiftami rozebranymi na części. Trochę pogadałem z właścicielem i gdyby ktoś chciał jakieś graty to można dzwonić pod nr: 504 232 924.
-
@ hellsin:
nijak ma sie klapa baleno do swifta.
przegladalem broszurki, to tez nie jest to chyba element akcesoryjny.nie zmienia to faktu ze jest zaj*bista. jestem zakochany, cud-miod.
@ rylek:
stoja tam gitajce czy cywile? stanowi to roznice. -
Chętnie łyknę w dobrej cenie wykładzinę podłogową do 5d.
Poszukuję też maski mk4 w kolorze niebieski metallic (allegrowe ceny są z kosmosu) a także górnej belki pasa, również niebieskiej. Gdyby ktoś miał jakieś z wymienionych części to proszę o cynk.Edit: najlepiej Szczecin i okolice.
-
@ hellsin:
nijak ma sie klapa
baleno do swifta.to zobacz czemu tak napisałem:
-
@ rylek:
stoja tam gitajce
czy cywile? stanowi to roznice.Jeden GS mk2 z fotelami, kierą, szyberdachem i zderzakami z halogenami.
Drugi to jakiś szary sedan (mk2 lub mk3) z już wyjętą tapicerką i zdjętymi zderzakami (rozebrał i trzyma na sprzedaż) a pod maskę sedana nie zaglądałem. -
Wygląda podobnie. Ciekawe czy mocowania ma te same?
-
nie
-
Wygląda podobnie.
Ciekawe czy mocowania ma te same?W Baleno lotka jest inna - wcześniej zaczyna się "zawijać" - przypatrzcie się dokładnie
-
po zdjeciach bylo juz widac ze to lotka dedykowana konkretnie do swifta i chyba nie ma co sie spierac.
-
Siemka,
dawno nie stawiałem mojego mk4 5d obok swifta 3d więc nie pamiętam. Podpasuje mi klapa z 3d czy mam szukać z 5d? Widzę, że to chyba najszybszy sposób na 'naprawę' ogrzewania tylnej szyby
-
klapa z 3D nie pasuje do 5D i na odwrót.
-
U, wielka szkoda
A szyba? -
klapa z 3D nie
pasuje do 5D i na odwrót.dodatkowo nie ten dział ... temat zresztą wyczerpany w odpowiednim dziale ...
-
Aj, przepraszam. Da radę to jakoś przenieść? Wszystko przez to, że link ze strony głównej prowadzi do tego działu i przez to, że po zalogowaniu pokazuje się całe forum zlosnikia
-
witam
od dłuższego czasu próbuje znaleźć do mojego swifta tuleje zwrotnicy tył i w żadnym sklepie nie widać jej nawet w katalogach.czy ktoś może mi pomóc i podać jej numer OE lub jakiś inny namiar na te tuleje.gdzie je mogę kupić?z góry dziękuję za pomoc -
apropos montowania stożka to osobiście odradzam, mam zamontowany stożek K&N zaraz za przeływomierzem i działać działa - fajnie mruczy etc, ale żeby spełniał swoje zadanie powinien być odgrodzony od komory silnika żeby nie zaciągał gorącego powietrza, no i jakoś nie do końca ufam stożkom... aktualnie w swoim gti odmieniam proces poprzedniego właściciela i wkładam seryjną puszkę z lepszym, bardziej sportowym filtrem, puszka zaciąga powietrze z boku błotnika i myślę że jest to wystarczające ;))
-
Kolego! To nie ten wątek. Spójrz na tytuł!
-
Co rozumiesz pod pojęciem tuleja zwrotnicy?
-
zapewne to co mamy tu na rysunku
http://zory.internetdsl.pl/Swift/epc/swift2/136.htm -
Numer części może?