Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
chce ktoś zrobić ze swifta pług na zimę - jest ku temu okazja :
-
dało by sie to przerobic do mk4 ?
-
-
boczki są w miarę przyzwoite. tylny także. tylko przedni to pług
-
Witam.Poszukuję nakładek na progi od Swifta GTI mk3. Jeżeli miałby ktoś to proszę o kontakt
-
zawiasy drzwi do swifta 3D
oj bardzo pilnie ;>
-
Ej! Panowie! Nie robić mi tu giełdy
-
Witam!
Poszukuję zaznaczonych na fotce części do mojego Suzka... Jeśli ktoś wie gdzie można w okolicach Wawy takowe zaślepki dostać będę wdzięczny.
Z tego co pamiętam to ktoś na forum pisał o tym że kupił coś takiego ,ale nie pamiętam kto... Myślę że ta zaślepka obok lusterka jest częścią uszczelki ,więc bez niej się nie obejdzie ,chyba że się mylę. Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to chętnie wysłucham...P.S. Jeśli ktoś posiada coś takiego ,a jedzie na zlot to możemy się dogadać...
-
Witam!
Poszukuję
zaznaczonych na fotce części do mojego Suzka... Jeśli ktoś wie gdzie można w
okolicach Wawy takowe zaślepki dostać będę wdzięczny.
Z tego co pamiętam
to ktoś na forum pisał o tym że kupił coś takiego ,ale nie pamiętam kto... Myślę
że ta zaślepka obok lusterka jest częścią uszczelki ,więc bez niej się nie obejdzie
,chyba że się mylę. Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to chętnie wysłucham...Ta "zaślepka" zapobiega chyba wypadaniu szyby przy zamykaniu i chyba we wszystkich Swiftach jest identyczna.
-
Właśnie w tym problem ,że u mnie tej szyby nie zatrzymała i zaślepka leży gdzieś w trawie przy Katowickiej niedaleko Maximusa...
-
ta górna to wiem z autopsji że lubi się z czasem "luzować". Nie wiem czy jeszcze stoi 10km ode mnie rozbitek, bo miał dużo fajnych części.
-
Właśnie w tym
problem ,że u mnie tej szyby nie zatrzymała i zaślepka leży gdzieś w trawie przy
Katowickiej niedaleko Maximusa...Ty, to w końcu Nadarzyn więc moja wieś - jadę poszukać
-
Jak znajdziesz to Ci pół litra kupię...
-
ta górna to wiem z
autopsji że lubi się z czasem "luzować". Nie wiem czy jeszcze stoi 10km ode mnie
rozbitek, bo miał dużo fajnych części.Właśnie dlatego jak będę miał nowe to je przykleję na jakiegoś supergluta albo co...
Jakbyś kiedyś przejeżdżał tamtędy to mógłbyś podpatrzeć... -
http://zlosniki.pl/files/996988-baza2.jpg - chlopaki, co to za lotka na autku po prawej?
-
http://zlosniki.pl/files/996988-baza2.jpg - chlopaki, co to za lotka na autku po
prawej?normalna seryjna lotka z GTi
auto jak sie nie myle kolegi BCN
-
normalna seryjna lotka z GTi
auto jak sie nie myle kolegi BCNA na pierwszym planie jeszcze Gunio-wóz czyli aktualny Erde-mobil na moich aktualnych felgach hehe - wszystko zostało w klubie
-
zaden sie nie przyjrzal, a o ex-guniowozie zapomnijcie na chwile.
widac ze nie jest to seryjna lotka dla gti, bo ma stopki na bokach, na oko jest nieco masywniejsza.
-
zaden sie nie
przyjrzal, a o ex-guniowozie zapomnijcie na chwile.
widac ze nie jest
to seryjna lotka dla gti, bo ma stopki na bokach, na oko jest nieco masywniejsza.Nie pamiętam skąd ją BCN dorwał ale macie kilka fotek:
-
Nie pamiętam skąd
ją BCN dorwał ale macie kilka fotek:Baleno