Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Łatwo zerwać gwint
Dziecinnie łatwo
-
patrzałem teraz na tą sonde i wychodzą z niej 4 kabelki 2 białe 2 niebieskie a z drugiej strony bodajże dwa białe dwa czarne, na pewno ta z ntk będzie dobra.?
-
-
z tego co widzę po podaniu parametrów moja sonda kosztuje 400zł pozdro.
-
patrzałem teraz na
tą sonde i wychodzą z niej 4 kabelki 2 białe 2 niebieskie a z drugiej strony bodajże
dwa białe dwa czarne, na pewno ta z ntk będzie dobra.?bo Twoja jest 4 przewodowa z dodatkową grzałką, ta z aukcji jest jedno przewodowa i chyba można również taką zastosować,
ale dla pewności kupowałbym 4 przewodową, nowa na allegro ok 80zł też ntk lub możesz kupić odemnie używke -
rozmawiałem teraz z tym mechanikiem i powiedział że kupie ale bez wtyczki i że jak chce to mam se kupic swoja przylutować kabel i że " zobaczę co będzie się działo" ?
-
każda którą kupisz będzie bez wtyczki,
jak nie masz lutownicy to na upartego zrobisz bez niej,
ewentualnie do jakiegoś serwisu rtv to w 3min za 5zł powinni polutować,
wymienić też możesz sam, wystarczy 1 klucz oczkowy -
ok czyli kupuje sondę, do tego muszę do kupić kostkę, teraz pytanie, jaka ta kostka i wgl.? I czy stanie się coś jak kilka dni pojeżdżę bez sondy.
-
ok czyli kupuje
sondę, do tego muszę do kupić kostkę, teraz pytanie, jaka ta kostka i wgl.? I czy
stanie się coś jak kilka dni pojeżdżę bez sondy.Ło matko, kostkę weźmiesz ze starej sondy
-
Ktoś poradzi gdzie szukać łożysk do skrzyni gti, poza aso?
-
kostkę zabierze mi mechanik, nie rób ze mnie idioty i pomyśl trochę, zanim coś odpowiesz.
-
a po co mu twoja kostka ??Czy jak to tam nazywacie bo nie wiem wykręcasz sonde ucinasz kable na odpowiednią długość i całą reszte już masz i w denso i ntk. Co do lutowania to w sądzie są kable stalowe tak więc albo kwas albo zastosowanie dołaczonych łączeń
-
I czy
stanie się coś jak kilka dni pojeżdżę bez sondy.z dziurą w kolektorze nie bardzo
-
dobra nie fatygujcie się już, sprawa rozwiązana. Dzieki.
-
kostkę zabierze mi
mechanik, nie rób ze mnie idioty i pomyśl trochę, zanim coś odpowiesz.Zabierze i sobie w buty wsadzi, albo sprzeda ją za gruuubą kasę
-
jego sonda, więc i kostka, na pewno by ją zabrał, a ty dalej pal głupa swoimi odpowiedziami, gratuluje inteligencji. !
-
Ale stara sonda jest twoja i z nią jest wtyczka. Tak więc masz wtyczne a jak nie to zmień mechanika.
-
Koledzy chcą pomóc, a ktoś tu się nieładnie zachowuje, oj nieładnie
-
Poszukuję odpowiedzi na temat lekkiego obicia drzwi, czy można stosować poliwęglan komorowy czy jest inne fajniejsze ustrojstwo aby obić drzwi do rajdowania ?
-
Poszukuję
odpowiedzi na temat lekkiego obicia drzwi, czy można stosować poliwęglan komorowy
czy jest inne fajniejsze ustrojstwo aby obić drzwi do rajdowania ?Ja kupiłem czarne pcv spienione i dało radę Lekkie, niepalne, fajnie się docina, różne kolory.