Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
z tego co mi
wiadomo to pompe wody wypadalo by wymienic szczegolnie, ze mam silnik wyjety a
narazie krucho z kasa zobacze czy sie poci jak nie to zostawie a w drugim przypadku
wstrzymam sie z rozrzademPrzede wszystkim sprawdź czy pompka się kręci bez oporów - u mnie nic nie ciekła, a zaczęła się ciężko obracać
-
Fajne zawieszenie do mk6 klik
Szkoda, że do naszych nie ma w takiej cenie
-
-
450 zł to dużo jak za przyzwoity komplet felg ? Aczkolwiek jak na mój gust, to szału nie robią. Za to ronale r14 te pierwsze są bardzo przyzwoite.
-
450 zł to dużo jak
za przyzwoity komplet felg ? Aczkolwiek jak na mój gust, to szału nie robią.Nawet ładne są i chyba nie wymagają renowacji, ale to tylko 13"
No 14" ładne naprawdę
-
Białe zegary z urwaną wskazówką temperatury - warto kupić nawet dla samych tarcz klik
-
-
stare i nie prawda.
-
http://allegro.pl/suzuki-swift-mk4-mk5-2000r-felgi-13-et45-i3782851514.html
Ktoś kojarzy takie felgi? Przyznam szczerze, pierwsze widzę. Gość chyba sam nie wie czym handluje, bo prawdopodobnie źle wpisał rozstaw. Wyglądają na jakieś dedykowane
-
Były ostatnio rozmowy na temat kolektorów. Ceny podawane wtedy w okolicach 1400zł. Dziś rzuciło mi się coś takiego
http://allegro.pl/suzuki-swift-gti-mk1-2-3-kolektor-wydechowy-4-w-1-i3836315958.htmlCo o tym myślicie ?
-
Ja bym zaczal myslec najpierw, czy to nie chinczyk pelna geba przepadkiem - a wtedy pekanie gwarantowane co trzecie tankowanie
-
Gość twierdzi że te kolektory to ori z suzuki racing development, że z USA będą i zbiera zamówienia, na stronie za sztukę wychodzi ok. 850 zł bez przesyłki oraz cła.
Znalazłem coś ciekawego, mianowicie ciekawie wyglądającą obudowę przepływki:http://img7.imageshack.us/img7/9713/1c2669609833d9ac.jpg
Jedna z obudów wygląda prawie identycznie jak od GTi
-
Gość twierdzi że te
kolektory to ori z suzuki racing development, że z USA będą i zbiera zamówienia, na
stronie za sztukę wychodzi ok. 850 zł bez przesyłki oraz cła.826 zł według kursu singiel to co to za grupowy zakup ?
-
Jak wyjdzie 900 z przesylka i clem to i tak super cena
-
Też mi się wydaje że to po taniości.
-
Też mi się wydaje
że to po taniości.ja piszę o singlu 826 zł ...
Grupowy zakup powinien być tańszy teoretycznie, bo firma ma np. zamówienie na 10 szt. czy tam 15 i mają co klepać, mogą zejść z ceny ( choć niekoniecznie ) + 1 przesyłka ... -
No ale przesylka z juesej takiej paki to troche kosztuje, dodaj do tego VAT, clo... 1500 za sztuke jak w morde strzelil.
-
No ale przesylka z
juesej takiej paki to troche kosztuje, dodaj do tego VAT, clo... 1500 za sztuke jak
w morde strzelil.Colin - nikt Ci nie da gwarancji że przejdzie bez ... chyba że Ci to ktoś wyśle jako gift, albo da zaniżoną fakturę ...
-
No jasne, taka paka napewno zaliczy clo. Wiec cena pokroju 900-1000 jest dobra, co do jakosci to nie wiadomo na 100% ale spodziewalbym sie lepiej niz od zwyklego chinczyka.
Niestety taka aukcja na allegro nie ma szans pozytywnego rozwiazania Ani nie wiadomo za ile (tak finalnie), ani kto to kupi itp.
-
No jasne, taka paka
napewno zaliczy clo. Wiec cena pokroju 900-1000 jest dobra, co do jakosci to nie
wiadomo na 100% ale spodziewalbym sie lepiej niz od zwyklego chinczyka.niektórych takich paczek nie otwierają, jak wiesz gdzie wysłać
Niestety taka
aukcja na allegro nie ma szans pozytywnego rozwiazania Ani nie wiadomo za ile
(tak finalnie), ani kto to kupi itp.zapewne.