Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Witam,
Poszukuje od dłuższego czasu juz mieszka do mojej Suzi. Wiem że kwas120 robił takie, ale jakis zastój w produkcji z pomowu braków skóry .. ? mniejsza...Ostatnio poznałem kolege, który własnie produkuje takie skórzane miszki, lecz do konkretnych aut. Powiedział, że za 2 dyszki może mi zrobic na zamówienie, tylko potrzebowałby mojego starego mieszka gumowego. Ale w tym problem, ze ja mieszkam w Gda, on w Wawie, i musialbym mu wyslac moją gume co jest nie opłacalne.
Także zwracam sie do tych, którzy zakupili od kwasa mieszki, by podali mi wymiary takiego mieszka ( góra, dół, długość ) . I możliwie fotke jak to wygląda ( ale nie na gałce ).
Licze na Waszą pomoc :piwo: Pozdrawiam -
Także zwracam sie
do tych, którzy zakupili od kwasa mieszki, by podali mi wymiary takiego mieszka (
góra, dół, długość ) . I możliwie fotke jak to wygląda ( ale nie na gałce ).
Licze na Waszą
pomoc :piwo: Pozdrawiambyły 2 rodzaje tych mieszków ... a wymiary mało co mu dadzą ... bo jeden mieszek jest bardziej zszyty, drugi mniej i już jest rozbieżność w wymiarach ...
tylko potrzebowałby mojego
starego mieszka gumowego. Ale w tym problem, ze ja mieszkam w Gda, on w Wawie, i
musialbym mu wyslac moją gume co jest nie opłacalne.to w takim razie nie lepiej poprosić kogoś z Wa-wy, co by dostarczył takowy mieszek do Twojego kolegi ?
-
nie lepiej poprosić kogoś z Wa-wy, co by dostarczył takowy mieszek do Twojego kolegi
?Ale to też piperzenia jest troszke i zawracania komuś głowy.
A ja potrzebuje mieszek do mk4 2000 r. Prawdopodobnie mam tego samego co Ty. -
Panowie, czy do Swifta 1.0 mk4 będzie pasować wentylator chłodnicy ze starszych lub innych modeli ? Chodzi mi o sam wentylator, bez ramy.
-
http://allegro.pl/item1041247499_suzuki_swift_wyswietlacz_91r.html
Czy ktoś mi powie, co to tak właściwie jest (domyślam się, że zegarek jakiś?) i czy to pasować będzie do Swifta MK V?
-
http://allegro.pl/item1041247499__swift_wyswietlacz_91r.html
Czy ktoś mi powie,
co to tak właściwie jest (domyślam się, że jakiś?) i czy to pasować będzie
do Swifta MK V?Ano zegarek
-
http://allegro.pl/item1041247499__swift_wyswietlacz_91r.html
Czy ktoś mi powie,
co to tak właściwie jest (domyślam się, że jakiś?) i czy to pasować będzie
do Swifta MK V?pasowac bedzie jak masz kieszen na niego xD
w sumie na co on komu kieszonka sie bardziej przydajo albo cb zamiast zegarka ktory jest nisko i trze ba mocno na niego zezowac :P:P
-
Masz rację. Ten zegarek jest zbędny: źle się na niego patrzy a w przypadku posiadania radia wyświetlającego czas, duplikuje funkcję.
Ja osobiście się zastanawiam czy nie wsadzić zamiast niego jakiegoś wyświetlacza/minikomputera własnej roboty, który by pokazywał coś więcej niż godzinę.. ale to dalekie plany. W zasadzie, można spróbować nawet przerobić ten zegarek na coś bardziej funkcjonalnego.. jest tylko problem z niewielkim 'okienkiem' na wyświetlacz.
-
poszukuje rozpórki
przedniej do suzuki swift 99r. 1,0Allegro nie krzywdzi
-
Polecam TIDa z Opla,sam mam takie ustrojstwo godzina/data/temperatura
-
Drodzy Forumowicze,
jeżeli czegoś potrzebujecie w pierwszej kolejności poszukajcie na allegro. Następnie zapraszam na motogiełdę , poszukajcie, jeżeli nie ma to utwórzcie nowego posta. W ostateczności piszcie tutaj może ktoś znalazł daną część na dniach i nie zdążył napisać na motogiełdzie albo wystawić na allegro. I proszę a nawet błagam jeżeli o coś pytacie zmieńcie temat posta, tak jak to robią niektórzy użytkownicy, będzie mi i wam o wiele łatwiej. Proszę także o nie spamowanie tylko odpowiadanie na konkretną wiadomość. A pośmiać się można np. tutaj.Pozdrawiam
-
funkcjonalnego.. jest tylko problem z niewielkim 'okienkiem' na wyświetlacz.
To trzeba wyciąć większy otwór i po problemie.
-
tylko żeby jeszcze to jakoś wyglądało...
-
tylko żeby jeszcze
to jakoś wyglądało...Da się, tylko trzeba chcieć.
OT.
-
Który to jest rocznik?
kupiłeś nowy czy używkę? i jaka cenę płaciłeś jeśli pamiętasz.Kupiłem używany u mojego mechanika z Baleno mk1 czyli chyba 95-98 - ceny nie pamiętam ale teraz i tak są inne ceny wszystkiego
-
Witajcie,
Jak już pisałem w innym temacie - w GTi'ku pękła mi szyba. Jako, że auto jest potrzebne na co dzień - trzeba by ją jak najszybciej wymienić (pęknięcie bardzo się powiększa i strach tak gdzieś dalej jechać).
Jako, że za nową szybę + wymianę śpiewają sobie w moim mieście 420zł, z braku kasy jedyną opcją dla mnie będzie kupno szyby używanej + montaż za 100zł w odpowiednim serwisie.
Problem jest tylko jeden - obdzwoniłem już wszystkie szroty w okolicy, nigdzie szyby nie mają.
Może wie ktoś, gdzie na Śląsku/Opolszczyźnie może stać jakiś Swifcik 3D, ze którego mógłbym odkupić szybę (zapewne jakiś szrot)? Lub może ktoś sam posiada niepotrzebną takową szybę? Za wszelaką pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam, Toxim
-
moze ma ktos ochote na takie felgi??
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f8360947b8f9a0bf
DR31
15x6.5
ET 40mm
rozstaw 4x100/114,3
waga 6.5kg
cena 1450zł
WYSYŁKA I PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE GRATISto nie moje ogloszenie, znalazlem na necie
-
DR31
cena 1450złdobra cena szczególnie że już 1420 zł, a pewnie poza allegro taniej.
Ciekawe czy mają gwarancję, skoro rzekomo noweChoć bardziej podobają mi się DR9 siwe z polerowanym rantem
-
mam szybę tylną jak chcesz
-
mam szybę tylną jak
chcesztylna na przód ... ciekawe