Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
mam , czyli te w zwrotnice i w wahacz. Z przodu są inne tuleje jednak.
-
mam , czyli te w
zwrotnice i w wahacz. Z przodu są inne tuleje jednak.Z przodu są inne Do przedniego wahacza tuleja ma kod Yamato J48009AYMT, a do tylnego (2 sztuki na wahacz takie same) J58004AYMT
Wiela Panie chcesz za te tulejki na tył?
-
Poszukuję kostki montażowej reflektora przedniego, chyba tak to się nazywa. To kostka, która trzyma żarówkę w reflektorze. Szperam po internetach i nic z tego nie wynika. Idzie to gdzieś dostać nowe? No albo używane, jestem zainteresowany. Zapomniałbym, mk4-mk5.
-
od mk3 jest taka sama więc mam . Pisz piw
-
Poszukuję zaślepek / korków podłogi do Swifta mk2. Szukam na allegro i nie znajduję dedykowanych. A może ktoś wie jaki mają rozmiar?
-
napisz na PW , parę sztuk powinienem mieć
-
http://olx.pl/oferta/felgi-aluminiowe-fondmetal-13-4x114-3-suzuki-kia-CID5-ID8CVvh.html
Ktoś kojarzy to koło? One były dedykowane do Swifta? Otwór 60mm.
-
Oglądałeś je będąc u mnie brakuje tylko dekielków
-
A widzisz, takem czuł, brak dekielków mnie uśpił.
-
Panowie mam rozwalone przeguby w mk3 1.6 , ma ktoś na sprzedaż komplecik w dobrym stanie ?
-
Oglądałeś je będą u
mnie brakuje tylko dekielkówkupiłeś ? wejdą na przód ?
-
kupiłeś ? wejdą na
przód ?oj wybacz.. mała literówka, zamiast "będą" miało być "będąc"
Do MK1 pasują.. ale chyba są mniejsze zaciski jak w nowszych generacjach
-
Tarcze tez sa mniejsze - chyba blizej temu do zwyklego hamulca z 1.3. Nie wiem czy czasem 232mm tam nie bylo.
-
tam jest hamulec z tico czyli nie wentylowana tarcza 230 lub 232. Zacisk jest inny niż w GTi mk2\mk3
-
Nie jestem pewien czy nie takie same próbowałem na 250 mm wsadzić i nie udało mi się, ale uwaga, istnieją suzukowe fondmetale, 13x5 cala, które wchodzą na zacisk GTi, tylko trzeba ciężarkami pokombinować.
-
tam jest hamulec z
tico czyli nie wentylowana tarcza 230 lub 232. Zacisk jest inny niż w GTi mk2\mk3Gti mialo na bank wentylowane z przodu.
-
Gti mialo na bank
wentylowane z przodu.potwierdzam, tarcze od tico podchodzą do 1.0 i 1.3 8V wersji MK1