Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Nie wiedziałem gdzie to wpisać więc piszę tutaj.
PILNIE poszukuje skrzyni do Swifta GTI w cenie adekwatnej do stanu i przebiegu. Najlepiej z Wawy lub okolic... -
Mam dwie. Możliwość montażu na miejscu. Do warszawy mam niedaleko jak coś to dzwoń
-
Nie wiedziałem
gdzie to wpisać więc piszę tutaj.
PILNIE poszukuje
skrzyni do Swifta GTI w cenie adekwatnej do stanu i przebiegu. Najlepiej z Wawy lub
okolic...Najlepiej w Motogiełdzie.
Ale widzę, że kolega pierwszy raz to wybaczam. Chociaż nie powinienem bo ani dzień doby ani pocałuj mnie w .....
Nie ładnie kolego, nie ładnie. -
Colin - nikt Ci nie
da gwarancji że przejdzie bez ... chyba że Ci to ktoś wyśle jako gift, albo da
zaniżoną fakturę ...Gift i zaniżona faktura nic nie daje, wiem z doświadczenia cło i podatek naliczają od ceny towaru i ceny wysyłki
-
Gift i zaniżona
faktura nic nie daje, wiem z doświadczenia cło i podatek naliczają od ceny towaru
i ceny wysyłkiprzecież nie zawyżą Ci cła i podatku od faktury z ebaya i itp. ... przynajmniej ja się nie spotkałem ...
Jeśli wtedy z felgami Ci tak zrobili, to miałeś ewidentnie pecha -
przecież nie zawyżą
Ci cła i podatku od faktury z ebaya i itp. ... przynajmniej ja się nie spotkałem ...
Jeśli wtedy z
felgami Ci tak zrobili, to miałeś ewidentnie pechaale ja nie mówię, że zawyżają cło i podatek. Fakturę Ci gość wystawi np. albo udowadniasz jakimiś dokumentami wartość felg. ja dostarczyłem wydruk aukcji z ebay. Lipą jest to, że podatek jest liczony również od ceny wysyłki ;/
A co do tematu kolektora z allegro, to jeżeli to oryginał i wychodzi ze stronki cena około 830 zł to nie wiem jak gość z wysyłką i opłatami chce się zmieścić w cenie 900 zł za szt.
Trzeba sprawdzić usera na allegro czy to nie jakiś wał
-
ale ja nie mówię,
że zawyżają cło i podatek. Fakturę Ci gość wystawi np. albo udowadniasz jakimiś
dokumentami wartość felg. ja dostarczyłem wydruk aukcji z ebay. Lipą jest to, że
podatek jest liczony również od ceny wysyłki ;/bierze się sumę dokładnie tak jak piszesz - myślałem że wiedziałeś
dodatkowo każdy art. ma inny % np. elektronikę najlepiej się opłaca chyba sprowadzać, bo tam jest bodaj 5% czy coś takiego.A co do tematu
kolektora z allegro, to jeżeli to oryginał i wychodzi ze stronki cena około 830 zł
to nie wiem jak gość z wysyłką i opłatami chce się zmieścić w cenie 900 zł za szt.to też pisałem ... ale co ja tam się znam
-
Ten człowiek nie ma tych kolektorów fizycznie , aukcja jest wystawiona tylko w celach informacyjnych.
-
Mg motorsport krzycza sobie 1400zł, może dużo, ale chyba pewny zakup.
-
Ten człowiek nie ma
tych kolektorów fizycznie , aukcja jest wystawiona tylko w celach informacyjnych.to na co wystawia cenę? Dodatkowo czytaj:
Cytat:
witam posiadam kolektory wydechowe do suzuki swift gti mk1,2,3,kolektory z stali nierdzewnej rodzaj 4 w 1 wiecej pytań pod numerem tel.888 120 989
to ja nie umiem czytać czy co ?
-
Mg motorsport
krzycza sobie 1400zł, może dużo, ale chyba pewny zakup.No coz, jak robia te kolektory tak jak cale wydechy to bedzie na pewno ladnie wygladac. Ale czy wygladem sie jezdzi?
-
No coz, jak robia
te kolektory tak jak cale wydechy to bedzie na pewno ladnie wygladac. Ale czy
wygladem sie jezdzi?dokładnie, bardziej chodzi, co by to ktoś "policzył", a nie tylko finansowo inkasował ... bo tak to nawet mój ojczym mógł by mi to pospawać bez problemu ...
-
bierze się sumę
dokładnie tak jak piszesz - myślałem że wiedziałeśPrzed ściągnięciem felg nie wiedziałem. No dla mnie to trochę chore, że koszt wysyłki też jest dodawany do podstawy podatku ;/
-
Przed ściągnięciem
felg nie wiedziałem. No dla mnie to trochę chore, że koszt wysyłki też jest dodawany
do podstawy podatku ;/u nas jest chore sprowadzanie, za to w Szwecji dużo lepiej, w DE to samo BE też ...
-
Wygladem sie nie jezdzi, ale sadze, że licza te uklady wydechowe.
-
Wygladem sie nie
jezdzi, ale sadze, że licza te uklady wydechowe.Nikt Ci nie zabrania sadzic. Natomiast niektorzy wiedza co oni robia.
-
Kto wie co to/z czego ta felga? Wiem tylko że R14 i rozstaw śrub 4x114.3
-
mtisu\volvo ma inne to na pewno
-
gdyby nie ta wysokość (chyba że nie jest zbyt szeroka) to powiedział bym że to dojazdówka z GTI/1.6 swifta (jeżeli otwór centrujący prawidłowy)
-
Panowie szukam odbojów do tylnych amorków do swojej strzały.
Aktualne są w kiepskim stanie (ostatnia sekcja ma pęknięcie i przez to jedna wchodzi w drugą) i między innymi one przyczyniły się do zabicia moich słynnych tanich amorków Gabriel, zamontowanych w kwietniu 2013
Nigdzie nie mogę tego znaleźć (na przód są) i kombinuję, żeby zaczerpnąć z czeskiego magazynu części zamiennych Konkretnie chodzi mi o takie coś klik
Będzie to pasować?