Kołpak pojechał
-
W innym kierunku... Zauważyłem dopiero na stacji, gdy chciałem dopuścić powietrza (w 2 tygodnie z 2,1 zeszło mi na 0,6 bara). Gdyby ktoś miał kołpak taki jak na zdjęciu to ja chętnie się nim zaopiekuję
-
a gdzie to zdjecie ???
-
O tu .
Szkoda miałem taki gadżet w ilości sztuk 2 ale wywaliłem przed zimą .
-
Się zastanowię czy będę zakładać u siebie czy nie,ale to się wyjaśni wiosną
-
A w ogóle wkurzyłem się, bo kołpaki siedziały jak szatany i tu masz ci los... Chyba nawet wiem na której dziurze. I winne było pewnie skapciałe koło... Ech Normalnie kupiłbym sobie alusy, ale kasy brak, tym bardziej, że czeka mnie kupno 4 letnich opon.
Jak się wkurzę to pomaluję felgi na czerwono -
Na biało Ejj jakby co to kołpaki do odbioru na zlocie
-
a gdzie to zdjecie ???
Nie widzisz? "I nie zobaczysz, dopóki nie kupisz anteny satelitarnej w firmie Maspro."
A poważnie kliknij na napis " taki jak na zdjęciu" to zobaczysz. -
Na biało Ejj
jakby co to kołpaki do odbioru na zlocieZnaczy się kusisz mnie bym przyjechał? W sumie do Czaplinka daleko nie jest.
-
Znaczy się kusisz mnie bym
przyjechał? W sumie do Czaplinka daleko nie jest.No baaa,w zeszłym roku nie było żadnego ognistego sedana więc wypadało by w każdym bądź razie zapraszamy,zapraszamy,tym bardziej,że zapowiada się chęć zrobienia wielkiej pokazówki :cool:
-
Pomaluj jak kolega radził - na biało (polecam mat!) bardzo ładnie się prezentują. A jeśli pomalujesz sam to wyjdzie taniej jak dobry komplet kołpaków, bo do proszkowego nie namawiam nawet
-
No wlasnie ja w swoim chce pomalowac, tylko felgi oczyszcze najpierw na wiosne... Swoja droga to zawsze twierdzilem, ze koplaki bardziej szpeca jak upiekszaja samochod, nawet kiedy felgi to zwykly czarny metal.
-
Chociaż powiem szczerze, że te kołpaki całkiem mi się podobają...
no ale walnę na biały mat, o ile małżonka nie zgłosi reklamacji ("Ciekawe, że zawsze Tobie trafiają się takie sytuacje" oto komentarz do informacji o zgubieniu kołpaka) -
Chociaż powiem szczerze, że
te kołpaki całkiem mi się podobają...
no ale walnę na biały mat, o
ile małżonka nie zgłosi reklamacji ("Ciekawe, że zawsze Tobie trafiają się takie sytuacje"
oto komentarz do informacji o zgubieniu kołpaka)Sąsiad po wyjechaniu z salonu nowym Coltem zgubił 2 w przeciągu miesiąca
-
Sąsiad po wyjechaniu z salonu
nowym Coltem zgubił 2 w przeciągu miesiącaBo kołpaki to zuo
-
Bo kołpaki to zuo
teraz se kupił jakieś w markecie i związał je trytytkami
-
teraz se kupił jakieś w
markecie i związał je trytytkamiEeee!
Ja kiedyś w Swifcie pęknąłem jeden to jeździłem bez. Fabryczna, czarna felga naprawdę ładnie się prezentuje. -
teraz se kupił jakieś w
markecie i związał je trytytkamiJa po tym jak kupiłem kołapki w drodze do domu ze sklepu zgubiłem dwa nowituteńkie kołpaki też je przywiązuje od tej pory
-
Eeee!
Ja kiedyś w Swifcie pęknąłem
jeden to jeździłem bez. Fabryczna, czarna felga naprawdę ładnie się prezentuje.13 są srebrne
-
13 są srebrne
No patrz, już zapomniałem
-
No właśnie i te 13 są okropne jeszcze w tym srebrnym kolorze ale ja moje i tak chce przemalować bo na alu na lato chyba hajsu i tak chyba nie styknie