Kołpak pojechał
-
Jak zgubiłem jeden z dwóch oryginalnych kołpaków od GSa to w akcie desperacji przeszedłem pieszo rowem 8 km przy drodze którą jechałem bo jakiś znajomy podobno go widział ... niestety kołpak sie nie znalazł, więc kupiłem komplet uniwersalnych i przymocowałem trytkami do felg, jednak uważam że ładna czarna stalówka lepiej sie prezentuje niż jakikolwiek kołpak.
-
Chociaż powiem szczerze, że
te kołpaki całkiem mi się podobają...
no ale walnę na biały mat, o
ile małżonka nie zgłosi reklamacji ("Ciekawe, że zawsze Tobie trafiają się takie sytuacje"
oto komentarz do informacji o zgubieniu kołpaka)Białe felgi są totalnie niepraktyczne. Szczególnie przednie felgi trzeba praktycznie non stop czyścić.
W gti to może jeszcze podejdzie - taki quasi sportowy styl, ale w dupowozie sedanie to raczej będzie obciach...Walnij na srebrno lub najlepiej na czarny mat.
-
na alu na lato chyba
hajsu i tak chyba nie styknieJa niestety muszę zafundować 4 opony letnie... Pewnie gdyby trafiły się jakieś w dobrym stanie na alusie 14" to porządnie bym się zastanowił...
-
Białe felgi są totalnie
niepraktyczne. Szczególnie przednie felgi trzeba praktycznie non stop czyścić.
W gti to może jeszcze
podejdzie - taki quasi sportowy styl, ale w dupowozie sedanie to raczej będzie obciach...
Walnij na srebrno lub
najlepiej na czarny mat.Jakbyś mojego zobaczył, samochód po dach zafajdany, a na białych mniej brud widać jak na samochodzie / czarnych (mam też komplet czarnych i mam porównanie )
-
Jeżeli nadal nie masz to prawdopodobnie posiadam takowe kołpaki i będę je wymieniał na jakieś ładniejsze. Tylko coś mi się wydaje, że wysyłka na koszt odbiorcy albo odbiór w Szczecinie nie bardzo są Ci na rękę.