Filmiki ze Swiftami :)
-
Z tego co widzę to mamy Swifta w 0:30 i w 6:23(niezłe hamowanie )...
-
W 0.30 ten żółty to CC Sporting
-
W 0.30 ten żółty to
CC SportingMoże i tak nie upieram się. Rozjechany i niewyraźny obraz jest więc dziwnie wygląda...
-
Moj skromny swifcik na seryjnej przepustnicy, niestety wyłaczył mi się telefon bo na 5tce było 210
swift git 1991 -
ladnie ladnie tam cisniesz jak wracasz z pracy
-
Wypadek na live Blondynka w swifcie
xD hahaha -
Wypadek na live
Blondynka w swifcie
xD hahahaAż dziwne, że w Swifcie tylko takie zniszczenia, bo to stare Volvo było pancerne
Pewnie ten Swift jeździ teraz po Polsce jako bezwypadkowy po dziadku
-
Jakie piękne efekty specjalne
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J8ucstLlIZY
-
-
Niedawno było ktoś wcześniej dobrze zauważył, że pod koniec w czasie lotu jest najpierw swift mk3 a potem mk4
-
Niedawno było
ktoś wcześniej dobrze zauważył, że pod koniec w czasie lotu jest najpierw swift mk3
a potem mk4tak długo leciał,że zrobili już lifta
-
Nietypowe rozwiązania w sedanie "drzwi"
-
Gościu nieźle poleciał z tematem
Lepiej by zrobił, jakby zaspawał tylne drzwi i miałby pierwszego na świecie Swifta coupe
-
dla mnie juz przesadzone.
-
Fajna ta butla NOS'a między siedzeniami z tyłu...
Ale lusterka obrzydliwe... -
Lusterka okropne, do roweru bym takich nie chciał ciekawe hamulce z czego i przednie lampy fajnie zrobione, dzięki temu nie wygląda tak archaicznie jak oryginał
-
Lepiej by zrobił,
jakby zaspawał tylne drzwi i miałby pierwszego na świecie Swifta coupeTakie 1.6 turbo coupe to by było coś
-
Moje nowe Mk3 jeździ tak:
Od drugiej próby byliśmy w dziesiątce generalki i na ostatniej próbie spadliśmy na 11te. Brakło 0,3 sekundy. Wyprzedziło nas wtedy 160 konne Saxo na Bilsteinie B8, ze szperą Quaifa i krótką skrzynią... właściwie powinno .
Zasadniczo przed nami na mecie 3 x Subaru Impreza, 3 x Mitsubishi Lancer, Peugeot 306 S16, Honda Civic Vtec, Opel Astra GSi i wspomniane Saxo. Za nami duuuużo innych załóg. Dla dociekliwych wyniki:
http://rally.walter.pl/lew/2012/ -
ten swift to niezła kosa jak na serie
pieknie brzmi odcięcie wydech z rajdówki siedzi?
-
Moje nowe Mk3
jeździ tak:pilot jednorazowy czy gugu po wypadku stwierdila ze nie bedzie jezdzic, lub tez z powodu stanu nie może ?