Filmiki ze Swiftami :)
-
Jakbyś tak miotał
na suchym asfalcie jak on, to pewnikiem mocowanie wahacza by szczeliłoA on to niby na mokrym wywijał?
Poza tym wywijałem podobnie jak on (no może bez zawracania na ręcznym, bo opon mi szkoda) i nic nie strzeliło! -
Wiedziałem że coś
będzie o mocowaniach, wiedziałem To już psychozaJak go rzuciło na tym filmiku, to już widziałem i słyszałem dźwięk pękającego mocowania
-
Przypadkiem znalazłem stary filmik z jednego z naszych spotów
Swift GTi vs Jaguar XJS
-
Toć to z mojej żalowatej kamerki
-
Toć to z mojej żalowatej kamerki
Zgadza się a ostatnio przypadkiem znalazłem. Co ciekawe sprawdziłem w necie i te Jaguary miały silniki 3.6 i 4.0 i chyba większe i od 222KM w górę i 7.8s do setki
-
to ile to gti ma do setki?
-
Ok. 9 sekund, ale pewnie trochę zawyżone to dane.
-
Dobry jest!
-
ale fajny to jest ten sam silnik co sa w swiftach 1.0 turbo?? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vUN-J0_D234#!
-
Nie wiem czy już nie było, ale raczej jedyny taki na świecie.
-
hahah Połapany na Nity
i do tego zacny malunek na masce z rodu Van gogh -
hahah Połapany na
Nity
i do tego zacny
malunek na masce z rodu Van goghChociaż sedana mogliby przerobić
-
Felgi połamane i całkiem niezły fiacior! O tU!
-
Ok. 9 sekund, ale pewnie trochę zawyżone to dane.
Fabryczny ma 8.6s a nie 9 a mój jest nieco mocniejszy - wtedy jeszcze na seryjnych wałkach no ale i na ciężkich 15" felgach - wtedy na tych wałkach do setki okł 8.0s miał (poza startem z miejsca i brakiem trakcji to szedł podobnie jak Peugeot 106 S16)
-
Felgi połamane i
całkiem niezły fiacior! O tU!W klasie K1 dwa Swifciory na podium. BTW: w jednym miałem jechać jako pilot ale zmieniłem zdanie
-
Fiacior miszcz;)
-
Motur to pewnie 2,5 z BMW?
-
Ja stawiam na 1,8is, bo 6 cylindrów to tam nie słychać
-
Mitsubishi wymiata ! tym swiftem to jakiś dzik jeździ klik
-
Ten 'dzik' jest na forum..