Filmiki ze Swiftami :)
-
Ale wiesz oprocz 4-1 to tam
powinna byc rura z tlumikamiMechanik nie miał plecionki a tłumikarze naokoło wszyscy już zamykali więc dopiero dziś go odbiorę (przy okazji nowa dedykowana lambda NGK i parę innych pierdół i będzie cacy )
Mimo wszystko przez te kilka kilometrów będzie mnie słychać chyba w całym centrum Warszawy :]
-
wydech zrob, kwasowke 2 cala
-
wydech zrob, kwasowke 2 cala
Od początku to chciałem porządnie zrobić do końca, ale w El-Tec od kolektora do końca chcą za to 2 tysiące
-
Od początku to chciałem
porządnie zrobić do końca, ale w El-Tec od kolektora do końca chcą za to 2 tysiącedoopa tam a nie elsrek, kupuj 6 kolanek 2 calowych, 3 metry rury 2" do tlumikarza i niech ci wyspawa na wzor seryjnego.
albo przyjedz do mnie wyspawam ci za 1,5k
-
jak chcesz to dam ci namiar za 1600pln, moze cos urwie robi na gotowo, cichy przelot, 2 tlumiki m-tech
-
eee tam taka konkurencja hyhy
bądź hardcorem i tak normalnie jeździj hehehejak chcesz to dam ci namiar
za 1600pln, moze cos urwie robi na gotowo, cichy przelot, 2 tlumiki m-techto ja mogę swój odsprzedać za 1500 hyhy
-
doopa tam a nie elsrek, kupuj
6 kolanek 2 calowych, 3 metry rury 2" do tlumikarza i niech ci wyspawa na wzor seryjnego.
albo przyjedz do mnie
wyspawam ci za 1,5kPo tym jak mi tacy polecani tłumikarze zrobili portki i zobaczyłem te łączenia i stopioną stal w środku wystająca na połowę średnicy to podziękowałem za jakiekolwiek dalsze przeróbki...
-
Po tym jak mi tacy polecani
tłumikarze zrobili portki i zobaczyłem te łączenia i stopioną stal w środku wystająca na
połowę średnicy to podziękowałem za jakiekolwiek dalsze przeróbki...bo trzeba patrzec na rece
-
bo trzeba patrzec na rece
dokładnie, sam się o tym przekonałem
Na szczęście teraz TIG-owca będę mieć u boku i tylko rurki będzie trzeba kupić + tłumiki -
bo trzeba patrzec na rece
I wolę dlatego nawet i 2 razy więcej wydać ale mieć pewność, że jest to dobrze zrobione... a EL-TEC ma jakby nie patrzeć swoją renomę nie bez powodu... niestety też bardzo się cenią...
-
I wolę dlatego nawet i 2 razy
więcej wydać ale mieć pewność, że jest to dobrze zrobione... a EL-TEC ma jakby nie patrzeć
swoją renomę nie bez powodu... niestety też bardzo się cenią...
http://www.el-tec.pl/pl/index.htmlmój znajomy także miał spawanego custom-a, dał masę kasy, a odpadł przy wyjeździe z Obi
Więc nie ma na to reguł - pilnować, pilnować i jeszcze raz pilnować -
Chciałbym zauważyć, że wątek dotyczy filmików ze Swiftami
-
Chciałbym zauważyć, że wątek
dotyczy filmików ze Swiftamidyskusja jest na temat filmu
-
Co jest takiego w tych japońskich trabancikach, że aż tak przyciąga?
Od 5.56 fajnie brzmi
-
-
I to jest ognisty sedan
-
Ten jest jeszcze bardziej ognisty - 1,6 turbooo 4 minuta 16 sekunda
-
Ja dziś postanowiłem nagrać filmik i porównać dźwięk wydechu z tym co było 2 lata temu.
Zmienił się prawie cały wydech - założyłem kolektor 4-1, usunięty kat, inny tłumik środkowy, cały wydech zmieniona ma teraz średnicę na 50mm a na końcu tylko został stary dobry dedykowany SupersprintSami oceńcie czy teraz lepiej brzmi - mi się bardziej podoba
Wersja 2008:
Wersja 2010:
-
Sami oceńcie czy
teraz lepiej brzmi - mi się bardziej podobaa śmiał się ze mnie
-
a śmiał się ze mnie
Z czego dokładnie??