Filmiki ze Swiftami :)
-
Suzuki Swift Club in MaxTV
-
zatem gdyby
postawić dwa swifty zzeby jechały 41 km/h i zderzyły się czołowo to wszyscy giną.BZDURA
sila uderzenia sie nie sumuje
mythbusters juz to przerabiali na przykladzie DU nubira
auto uderzajace w sciane jest tak samo zniszczone przy uderzeniu z taka sama predkoscia w auto jadace z naprzeciwka
-
Dodaję najnowszy filmik z zimowego track daya w Poznaniu - od razu będziecie widzieć jakie nowe części potrzebuję na nowy sezon poza tym myślę że będę potrzebował rozpórki dolnej przedniej, dystansów żeby wcisnąć felgę 13" nowe tarcze i klocki przód i tył.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Pyt3oi00GjU&feature=player_embedded
rok temu przejazd z likaonem ( nagrywane z jego fury )
-
Ze 150km/h było na 4
Może uda sie zrobić konfrontacje GTI i 1.6 ?
jestem bardzo ciekaw różnicy -
było kolo 160 wiec już całkiem szybko jak na swifta
co do sedana to dostałby baty oczywiście
-
Ja w tym roku na 15 będę się toczył, więc baty sromotne będą
-
ja latam teraz na ciut lepszym silniku i lekkich kołach 4.7kg na niskim profilu bo na filmiku mialem zimowego balona 165\70 wiec przełożenie z dupy + butla druga ktora mi sprzedales wiec 23kg i zwrotnice od swifta
a szliśmy na prawde równiutko , teraz może Cie pogonie
-
Nie będziesz teraz miał żadnych problemów
-
Ostatni trening, 1.0 też daje radę! Stabilizatory leżą i czekają na założenie, ciekawy jestem efektu 'po'
-
Akurat tutaj już było mniej boków.. a ogólnie było duuużo grubszych akcji
-
-
śmierdziało dachowaniem
-
Do dachowania jeszcze bardzo dużo było. Efekt podskakiwania zawieszenia przy przerzucaniu z boku na bok jest niestety zawsze, przy seryjnym zawieszeniu 1.0... jak będzie po założeniu stabilizatorów powiem niedługo
-
Efekt podskakiwania zawieszenia przy przerzucaniu z
boku na bok jest niestety zawsze, przy seryjnym zawieszeniu 1.0... jak będzie po
założeniu stabilizatorów powiem niedługoJa mam staba z przodu i do takiego stanu jak na filmie nie udało mi się dojść...
-
Miotał nim jak szatan
Odważny dzieciak, może dlatego, że jeszcze się nie przejechał?
-
Ja mam staba z
przodu i do takiego stanu jak na filmie nie udało mi się dojść...Jakbyś tak miotał na suchym asfalcie jak on, to pewnikiem mocowanie wahacza by szczeliło
-
Wiedziałem że coś będzie o mocowaniach, wiedziałem To już psychoza