Widziany, widziana
-
Widziany dziś w swoim GTI przemask84 na placu Grundwaldzkim w
szczecinie o 20:23Potwierdzam Pozdro
-
Potwierdzam Pozdro
czyli sie nie mylilem pozdro
-
wczoraj wieczorem widziany w katowicach swift na SW ktoś z forumowiczów ?
-
Widziany Marcin na Piotra Skargi na wysokosci pomnika, jakis taki zamyslony, nawet nie odmachal
-
Widziany Marcin na Piotra Skargi na wysokosci pomnika, jakis
taki zamyslony, nawet nie odmachalJechałem zestresowany na przegląd, może dlatego nie widziałem Ciebie
Na całe szczęście autko bez problemów przeszło przegląd -
Jeśli to granatowe 3D z przyciemnionymi szybami oraz xsenonami to owszem klubowe.
-
widziane dzis czarne gti mk3 jadace z milanowka w strone grodziska mazowieckiego, ok godz 13 30, czyzby kolega punkers?
-
Zolte GL z napisem Suzuki widziane dzisiaj w Wawie na ulicy Kasprzaka. Jechal najpierw przede mna, pozniej za mna, a w koncu ja skrecilem.
Rej. LKS chyba... -
pod aqua parkiem okolo 17
zaparkowalbym obok ale bym sie nie zmiescil
-
Tak jak w temacie niebieski hatch 4 drzwiowy zaparkowany przy poczcie na zaolziańskiej z resztą nie pierwszy raz go widzę na osiedlu
-
23.01.2010 Wiecznie nieśmiertelny Sebas na I SuperOESie '10
PS
Ja i moja Suza też żyjemy -
I jeszcze jedna osoba, niestety mi nieznana - Pan Łukasz K.
-
Moje jest granatowe...tylko ostatnio trochę brudne.
-
Tak jak w temacie dziś rano na Politechniki przy Radwańskiej czarny GS z hakiem mnie wyprzedził chciałem go dojechać ale skręcił:D Wlepka klubowa na tylnej klapie
EL coś tam R nie wiem czy to nadal klubowe autko czy nie bo ramek pod rejerki klubowych nie miało. -
Zielonkawy sedan z ramkami klubowymi i blatami na SMI... widziany na stacji benzynowej BP na Bocheńskiego w Katowicach ok 10,30 o ile dobrze kojarzę to raz ten sedanik chyba był na spocie
-
Wczoraj na Prymasa Tysiaclecia przed Gorczewska, w korku widziany czarny GTI. Tyle, ze bez oznaczen klubowych, wiec nie wiem czy to ktos z forum.
-
Widziany pomarańczowy GTI stojący przy ulicy Bohaterów Warszawy, naprzeciwko Turzynu,
około godziny 20:20.
Niestety właściciela nie było widać w okolicy -
Widziany pomarańczowy GTI
stojący przy ulicy Bohaterów Warszawy, naprzeciwko Turzynu,
około godziny 20:20.
Niestety właściciela nie było
widać w okolicyBo był na randce w herbaciarni
-
Bo był na randce w
herbaciarniaaaa to pogratulować
-
Pfffff a ja sie zastanawialem czy jest jakies nowe GTi w Szczecinie pomaranczowe, a to Przemka pomarancza