Widziany, widziana
-
Cholera, nic się nie ukryje
-
No siema, 3 litry pojemności, uszanowanko
-
No siema, 3 litry
pojemności, uszanowankoI 159KM!
-
Jest moc! na 9 cylkach Chociaż już wiem jak wyglada świstak na białych felach z czarnymi zderzakami
-
A mi się dopiero przypomniało, że tydzień temu przyszło mi przez węgry przegonić- w samym Budapeszcie o 12 w nocy widziałem mnóstwo (w okolicy 20 przestałem liczyć) swiftów z 89-01r i stojące i jadące- przodem, bokiem, tyłem itp. Nie wiem czy mieli jakieś upusty z racji, że były tam składane ale jeździ tam tego od groma.
-
A mi się dopiero
przypomniało, że tydzień temu przyszło mi przez węgry przegonić- w samym Budapeszcie
o 12 w nocy widziałem mnóstwo (w okolicy 20 przestałem liczyć) swiftów z 89-01r i
stojące i jadące- przodem, bokiem, tyłem itp. Nie wiem czy mieli jakieś upusty z
racji, że były tam składane ale jeździ tam tego od groma.rodzima produkcja, tak jak u nas z maluchem i tak jak on, powoli tego jest tam coraz mniej.
Jak byłem młodszy, to jeszcze jak produkowali Mk IV i V będąc na Węgrzech, to dopiero było tam tego -
Skoro teraz na każdej ulicy go widziałem to co kiedyś musiało być:D
-
Skoro teraz na
każdej ulicy go widziałem to co kiedyś musiało być:Dpraktycznie zlot na każdym rogu ulicy
-
praktycznie zlot na
każdym rogu ulicyTak jak u nas z Polonezem na początku lat 90-tych
-
-
czyżby ktoś go kupił? Stan naprawdę rewelacyjny
-
Rajdowcy z warszawy, którzy wcześniej nie mieli żadnego innego swifta stan na prawdę super. Jak na ten rok to rewelacja. Autko w 95% oryginalne.
-
Rajdowcy z
warszawy, którzy wcześniej nie mieli żadnego innego swifta stan na prawdę super.
Jak na ten rok to rewelacja. Autko w 95% oryginalne.i jeśli mnie pamięć nie myli to był swego czasu w śmiesznych pieniądzach
-
Prawie 10tys pln. ...
-
Prawie 10tys pln.
...Tyle to chciał handlarz który kupił go za niecałe 3k
-
Prawie 10tys pln.
...zaczynało się wyżej
-
Słyszany a potem widziany czerwony swift gti mk1 na rondzie w miejscowości Góra Kalwaria, poniedzialek o 19:53 jadący w kierunku centrum.Pozdro
-
Właścicielowi filetowego Swifta parkującemu na ulicy Kartograficznej w Warszawie sugeruję wymianę rurki wlewu paliwa, wstyd Swiftom przynosi! :P
-
@pacior powiedział w Widziany, widziana:
Właścicielowi filetowego Swifta parkującemu na ulicy Kartograficznej w Warszawie sugeruję wymianę rurki wlewu paliwa, wstyd Swiftom przynosi! :P
Cieknie? :-)
-
@leo powiedział w Widziany, widziana:
@pacior powiedział w Widziany, widziana:
Cieknie? :-)
Śmierdzi :P