Widziany, widziana
-
Jak nie możesz ich
pokonać to się przyłącz, jak brzmi pewna zasada
Wracając zrobiłem
moje ulubione zajęcie czyli zrównanie się z litróweczką wrc, redukcja i but
A i tak potem zostałem wyprzedzonycza było po kryjomu WRC zerwać z tylnej szyby
-
Dzisiaj po południu widziany użytkownik (białe mk5) na torze FSO na Żeraniu. W ostatniej chwili zdążyłem na ostatni przejazd likaona
-
O, Przemo zobaczy te słynne felgi
-
Bardzo dziękuję jeszcze raz za zdjęcia, nie sądziłem że jednak ktoś się pojawi i mnie uchwyci, Taki ogień był że aż wydech urwałem
Panowie, jeździjcie, bawcie się, super zabawa -
ogień był że aż wydech urwałem
Mam bonus filmowy z wypierdem z wydechu, wrzucić?
-
Mam bonus filmowy z
wypierdem z wydechu, wrzucić?Pewnie, że wrzucaj!
-
A zapodaj, niech znajo jak to ryczy
-
-
Niestety tego nie widać, ale typ który szedł z przodu wystraszył się jak ryknąłem odcinką
-
To już wiem na co była potrzebna tylna rozpórka
pomogła coś?
-
Plastiki mniej trzeszczą to na pewno, tak jakby ten tył trochę stabilniejszy był, auto nie wywijało kuprem w każdą stronę i było przewidywalne.
-
Plastiki mniej
trzeszczą to na pewno, tak jakby ten tył trochę stabilniejszy był, auto nie wywijało
kuprem w każdą stronę i było przewidywalne.
To zapewne przez klejące opony bo u mnie pomimo rozpórki każdy grubszy zakręt to jest strach -
Tył uciekał mi tylko podczas przyśpieszania z pierwszej szykany kiedy atakowałem drugą przy ok. 80, zawsze coś ala skandynawian flik wychodziło i auto wręcz samo ustawiało się na szykany. Następna impreza chyba za 2 tygodnie, tylko nie wiem czy legionowo czy znów dadzą pojeździć na fso, jak fso to cisnę jak zły
Teraz przynajmniej wiem że nawet po najgorszym kacie świstak dowiezie mnie do domu taki z niego dobry pojazd -
na wysokości jabłonny widziany Rav, heh ciężko nie wypatrzeć go po tych czerwonych dodatkach
-
na wysokości
jabłonny widziany Rav, heh ciężko nie wypatrzeć go po tych czerwonych dodatkachjeszcze nie przemalowane na błękit?
-
-
Oooo, no proszę
-
Oooo, no proszę
Dżizas nic nie pisałeś, że Twoje auto już "na chodzie"...
-
Bardzo śmieszne
-
Dzizas mówiłeś kiedyś że Twoj swift szybciej stoi niż nasze jeżdzą
Szczerze to plastka szybciej stoi niż Twój