Widziany, widziana
-
Jechałeś dziś przypadkiem do Grodziska lub Milanówka? Jeśli tak to minęliśmy się w okolicach BP w Brwinowie.
Albo to ktoś w podobnym aucie, bo też bordowy sedan na blachach WWL... -
Jechałeś dziś
przypadkiem do Grodziska lub Milanówka? Jeśli tak to minęliśmy się w okolicach
BP w Brwinowie.
Albo to ktoś w
podobnym aucie, bo też bordowy sedan na blachach WWL...Nic mi o tym nie wiadomo
W Wołominie jest podobny mk3, ale w trochę gorszym stanie i całkowicie fabryczny, więc może on. Należał do mojego sąsiada z klatki w bloku, nawet kiedyś napisał jeden post i był na ogólnopolskim zlocie Swift Klubu Ze dwa lata temu go struł, więc nie wiem kto nim teraz pomyka - ostatnio widziałem go z miesiąc temu pod bankiem i nawet koło niego zaparkowałem
-
Widziany w niedziele koło Mc'a na tauzenie Te lepy to dobry patent na zakrycie dziur
-
No to widocznie ten drugi...
-
Widziany w
niedziele koło Mc'a na tauzenie Te lepy to dobry patent na zakrycie dziur???
-
Czytaj temat
-
Czytaj temat
Odpowiedziałeś na mój post, więc nie wiem o co Ci chodziło? Co to jest tauzen?
-
Tak zgadza się to byłem ja hehehe bywam tam często ostatni mi czasy
ja nie mam żadnych dziur
a tauzen(oś tysiąclecia) to jest Nazwa Osiedla w Katowicach -
Oj Adam Adam..... no aż tak krótko na forum chyba nie jesteś... Jak masz blat to kij z tym na czyj post odpowiadasz, zresztą zrobiłem temat Sticker Zurex, a nie Adamo..... , więc to już powinno być wystarczającym sygnałem,że piszę o kimś innym
-
Spoko, nie zauważyłem tytułu tematu
-
... przyłapany na gorącym uczynku
-
... przyłapany na
gorącym uczynku
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ba7a2edabb00b79d.htmlHeheheh, Ty cfaniaku
Ojjj czekaj, czekaj, też Cię z aparatem dorwę -
Dziś okł 20:00 na Cargo widziany chyba Swift plastkka - dzwoniłem ale nie odbierał...
-
mój mój ale coś słabo dzwoniles bo nic nie doszło
A dzwonił do mnie Likaon ktory też był i mnie zauważył
-
W sobotę siedząc sobie w Mc Donaldzie ok 19 na Rozdzieńskiego na wysokości Ikeii widziałem czerwonego 5D Mk IV albo 5 z całym oblepionym przodem w naklejkach ala Zurex, czy to jakiś bandyta od nas ?
-
też go widziałem ale 2 tyg temu jechał w kolumnie aut Amerykańskich i miał światła dzienne okrągłe jeszcze fajnie mu to wyszło
-
Jeszcze potem 2 razy wpadłem, raz o 22:30, potem poleciałem mostem siekierkowskim na żwirownię aby troszkę przegonić świstaka po tygodniu stania i ponownie o 24 już nie było żywej duszy na Cargo, śmiesznie to wygląda, dziki tłum o 21, o 24 tylko panowie zbierający amelinum. A przy dokręcaniu 4 biegu lusterko pasażera zamknęło mnie się, dziwna opcja...
-
A przy dokręcaniu 4 biegu lusterko pasażera zamknęło mnie się, dziwna
opcja...Za duże przeciążenia. A Ty jeszcze turbo chcesz wsadzać...
-
Ja i turbo? Coś się Tobie pokręciło
-
Biały Mercedes z rejestracją WB 83XXX oraz ramką tablicy rejestracyjnej www.swiftklub.pl widziany na (bodajże) ul. Pirenejskiej w Warszawie dziś ok. 18.00