Widziany, widziana
-
Panowie..
-
Pfffff a ja sie zastanawialem
czy jest jakies nowe GTi w Szczecinie pomaranczowe, a to Przemka pomaranczaSwiftów trochę widać, ale czy akurat GTI to nie wiem
Dziś (na ul. Sikorskiego) widziałem Twojego byłego czarnucha - brudas w którym muza waliła na kilometr -
Tez go czesto widuje, zal jak moja praca poszla na marne :szalone: Tylko liczba naklejek doszla.
-
Tez go czesto widuje, zal jak
moja praca poszla na marne :szalone:Szkoda...
Tylko liczba naklejek doszla.
Coś tam miał ponaklejane z tyłu...
-
Biały Swift 3 drzwi, blachy SZO... w Żorach z lepkami i klubowymi ramkami pod rejestrację. Kto to?
-
Jelon vel pjpol?
-
Przed chwila widziałem czarne mk3, nie jestem pewny czy gti. Stał najpierw na przystanku kolo Wenusa przy radiowozie a potem 2 samochody za mną na światłach na środkowym pasie też przy Wenusie. Jechaliśmy obaj w stronę cerfura
-
Przed chwila widziałem czarne
mk3, nie jestem pewny czy gti. Stał najpierw na przystanku kolo Wenusa przy radiowozie a potem
2 samochody za mną na światłach na środkowym pasie też przy Wenusie. Jechaliśmy obaj w stronę
cerfurahehe... tak to było GTI i to byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego :)-jak zwykle mogli mi naskoczyć
-
hehe... tak to było GTI i to
byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego
:)-jak zwykle mogli mi naskoczyćznowu na jedynce przekroczyles predkosc w miescie:D to chyba wiem czemu sie tak dziwnie paly przedchwila na moje auto patrzyly:D
Zapodaj fotke z dzis;] -
hehe... tak to było GTI i to
byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego
:)-jak zwykle mogli mi naskoczyćNo to wkoncu spotkałem kogoś z forum na drodze Nie wiem czy mnie też widziałeś ale jak nie to dobrze bo teraz to brudy trup
-
No to wkoncu spotkałem kogoś
z forum na drodze Nie wiem czy mnie też widziałeś ale jak nie to dobrze bo
teraz to brudy trupAkurat tym razem kolegi nie widziałem:) zresztą wolałem się nie rozgladać - gdyż z pewnością jak Zauważyłeś "władza" jechała dalej z włączonym kogutem - wypatrując kolejnej ofiary ....
-
Akurat tym razem kolegi nie
widziałem:) zresztą wolałem się nie rozgladać - gdyż z pewnością jak Zauważyłeś "władza"
jechała dalej z włączonym kogutem - wypatrując kolejnej ofiary ....Taa jechali dokladnie za mna. Nie wiedziałem czy sie zatrzymac czy nie bo z tymi kogutami
-
W piątek tj 12.03 ok godz 13,40 na ul. Sokolskiej w Katowicach widziany czerwony Swift mk3 na SY... z czarnym przednim zderzakiem i ramkami klubowymi
-
Biały Swift 3 drzwi, blachy
SZO... w Żorach z lepkami i klubowymi ramkami pod rejestrację. Kto to?no to pewnie byłem ja w podpisie masz linka do motostata i tam jest zdjęcie jak byś się chciał upewnić, ale ja więcej takich nie widziałem jeżdżących po Żorach
-
Dziś, tj niedziela 21.03.2010r. ok. godziny 15.00 na parkingu podziemnym CH. Reduta w Warszawie widziany biały Swift MK3 (lub ew. MK2) prawdopodobnie 3D w kolorze białym z klubowymi podkładkami (numerów rej. niestety nie zapamiętałem).
Pozdrawiam
-
Kto ma ciemnego Swifta 3d na blachach SW.... i pomykał dziś wieczorkiem pomiędzy Sosnowcem i Katowicami ??
-
Tez go czesto widuje, zal jak
moja praca poszla na marne :szalone: Tylko liczba naklejek doszla.Też go kilka dni temu widziałem. Nie tylko gromadę nalepek miał na sobie, ale też ktoś pobił go z przodu.
-
Dzisiaj (01.04) w Zgierzu około 19ej widziany wiśniowy sedan EZG...Stał w okolicach kiosku prz Mc Donalds. Specjalnie cofnąłem bo zauważyłem ramki klubowe. Kierowcy nie stwierdziłem:)
-
Zielony (na oko ZOL) Swift GLS widziany w okolicach Marsa/Płowiecka/Kajki wczoraj w okolicy godziny 19.00.
Ramek klubowych nie mial, ale kierowca byl bardzo sympatyczny, moze to ktos od nas? -
To byłam ja, córka Jerzyka. Sprecyzuję: biały swift MK3 3D, z podkładkami i naklejką z tyłu.