Widziany, widziana
-
zgadza się przód na gwincie a tył sprężyna bardzo krótka była.
ale równo siedzi teraz z tego co widziałem -
zgadza się przód
na gwincie a tył sprężyna bardzo krótka była.
ale równo siedzi
teraz z tego co widziałemmyślałem że już wcielił w życie plan, ale najwidoczniej jeszcze nie
-
Szczecin, dzisiaj
koło 19;30, Czarny swift hatchback, z tyłu literki JDM. Od placu lotników po same
zawadzkiego się mijaliśmy... Ktoś z forum?Może Danbar ?:D
-
Może Danbar ?:D
ew. ex swift Krzyśka cudacy kupili takie same naklejki
-
Danbar ma Darling Inside, a moj ex jakies inne cuda, tylko Eat Sleep JDM to samo ;P
-
Danbar ma Darling
Inside, a moj ex jakies inne cuda, tylko Eat Sleep JDM to samo ;PNie zgłosili się na "zlosnikia"?
-
Dziś widziany w Warszawie na kabatach Berix, akurat wracałem do domku białą szczałą i minąłem, pozdrawiam
-
Może Danbar ?:D
nie to nie byłem ja
zapewne ex GS KrzychaDanbar ma Darling
Inside, a moj ex jakies inne cuda, tylko Eat Sleep JDM to samo ;Poprócz tego mój ma jeszcze lepe klubową na tylnej klapie
-
tył posadził smyk
tak samo jak przód ?Proste hehe
-
Xystoff, twoje ex auto ma bardzo ciekawą pracę. Rozwozi pizze po Szczecinie. Ale strasznie pogryziony przód ma.
-
To jest to czarne co jeździ dla telepizzy na Piłsudskiego? Myślałem, że to GTI.
-
To jest to czarne
co jeździ dla telepizzy na Piłsudskiego? Myślałem, że to GTI.Przecież Xsystoff miał dwa czarne Swifciory - 1.3 8V i GTI...
-
Czerwony swifcik też jeździ od niedawna dla Grubego Benka
-
Przecież Xsystoff
miał dwa czarne Swifciory - 1.3 8V i GTI...ale tu mowa jest o zwykłym 8v bo GTi Krzyśka zostało sprzedane gdzieś do Warszawy czy jakos tak.
-
1.3 8v jezdzi po Szczecinie i rozwozi pizze od poczatku jak je sprzedalem, czyli ponad 2 lata temu. Nie wyglada za dobrze, za to naklejek przybylo. No i jakos tydzien po sprzedazy mialo lekkiego dzwona przodem i chyba nigdy nie bylo poskladane porzadnie. Na pilsudzkiego mozna je zobaczyc.
GTi pojechalo do Legionowa i zaliczylo sporo usterek, oczywiscie usterki elementow ktore byly dotykane we Wroclawiu, ale nie bede kolejnej wymiany zdan rozpetywal, kto widzial foty popychaczy ten wie. Nastepny wlasciciel GTi udzielal sie kilka razy na zlosnikiu w sprawie kolejnych sypiacych sie czesci ale od roku nie mam wiesci.
W kazdym razie np. Colt jest totalnie bezawaryjny, czego nie mozna powiedziec o Audi, tym bardziej o Swifcie... dziwne
-
Dziś w Warszawie na 17 stycznia okł. 17:00 widziany i pozdrowiony czarny GTi mk3 chyba z kołpakami i z ramkami klubowymi Tablice chyba WE ?
-
W sobotę w Wiśle widziany Klubowicz który przesadził z Tuningiem xD
A Taka ciekawostka w Wiśle pizze rozwożą Swifty mk4 Zielony i Srebrny -
piękny
-
W sobotę w Wiśle
widziany Klubowicz który przesadził z Tuningiem xDswego czasu pisał, że taki zza granicy był sprowadzony
Tylko że wtedy nie było tylu obdarć -
Przód jeszcze ujdzie w tłoku, ale tył(znaczy światła)...