Widziany, widziana
-
Widziany wczoraj późnym wieczorem LansikBansik na Cargo...
-
Czerwony Swifcik z Kubusiem Puchatkem na desce rozdzielczej.:)
Raz prowadzony przez Kobiete w okolicach Bitwy Warszawskiej potem widziany przy Wileńskim.
Coś ma nie tak z silnikiem bo na postoju gazuje..:p -
czyja ciemna(czarna lub granatowa) rdze mk3, prawdopodobnie GTI, widzialem dzis na cargo?
-
Taki wieś-tuning widziałem parę dni temu w mojej miejscowości (Swifta Cabrio).
Auto tragiczne - jakoś wiejsko poszerzane, pół matowe, pół bordowe, z cwaniackimi wlotami powietrza w klapie. Mam nadzieję, że nie jest nikogo z forumowiczów?
Pozdr.
-
Widziany...
Kolo godziny 15, jadący z przylepu w strone miasta przez zjednoczenia (w przylepie usiadłem mu na dupe, na zjednoczenia zrównałem się i wyprzedziłem) napewno mnie widzący sedanik Kolor jak mój. Pełna seria. Na FZI blachach, wiek - koło 20-25 (kierowcy oczywiscie ).
Znajdzie sie tu ?
-
Witam
Jak wyżej, Hellsin przyłapany dzisiaj (a właściwie to już wczoraj ) przed 20:00 z pasażerką, jak nawracał w 1 Alei NMP . Autko prezentuje się ładnie, można przyuważyć lotkę od GTi , jednakże strasznie głośny masz ten wydech, współczuję na trasie .
Pozdrawiam
-
Witam
Jak wyżej, Hellsin przyłapany
dzisiaj (a właściwie to już wczoraj ) przed 20:00 z pasażerką, jak nawracał w 1 Alei NMP
.w 2 chyba ale spoko
Autko prezentuje się ładnie, można przyuważyć lotkę od GTi ,
stary strucel a nie
jednakże
strasznie głośny masz ten wydech, współczuję na trasie .oj tam i tak był z wkładką
nie mniej jednak jeszcze musi przejeździć do następnego sezonu ... potem wylatujePozdrawiam
również pozdrawiam
-
Znów widziany Wesyl albo Angeleyes w czarnym GTi jadącym zjednoczenia od strony wiaduktu w strone castoramy około 12:00. Ja jechałem służbowym więc bylem niezauważany
-
A ja dziś we Krakowie takiego Swifta widziałem:
Ramka klubowa jest, więc może ktoś z klubowiczów?
Ja niestety nie Swiftem, a Puntem jechałem.
Pozdr.
-
a widziałeś może tył tego Swifta? Bo ja parę razy widziałem jednego dziadka za sterami podobnego swifta ale z tyłu to on zalatywał wiejskim tuningiem,na blendzie napis porsche
-
W niedzielę 27 czerwca w Czaplinku widziany bladoniebieski swift cabrio na ryneczku w okolicy godziny 13. Zastanawiam się, czy to ktoś od nas, bo niedawno widziałem zdjęcia podobnego na forum.
-
Kielce al solidarnosci dzis okolo 20.20
czerwony gs (chyba) na blachach rjs
to ktos od nas bo mial chyba rameczki klubowe
nie mialem jak go gonic xD
-
Srebrne lub szare Mk6 z podkladkami SwiftKlub widziane wczoraj 2x poznym wieczorem na ul. Libelta.
-
Fioletowe (chyba już nie pamiętam) mk4 z podkładkami w Zgierzu na Rembowskiego ok 11-12
-
Hehe:) Nie fiolet tylko niebieski mk3, z klapą zielona od mk4:)
Stałem pod sklepem bo byłem u znajomych:) -
Hehe:) Nie fiolet
tylko niebieski mk3, z klapą zielona od mk4:)
Stałem pod sklepem
bo byłem u znajomych:)No to by się zgadzało wszystko po przeciwnej stronie tego sklepu mieszka moja babcia
-
Świat jest mały:)
-
Dzisiaj w Jastarni ok 14 widziana czarna mk 2 z dwoma czerwonymi paskami w stylu vipera,z klubowymi ramkami na tablicach TK... jadąca w stronę Helu
-
jadąca w stronę Helu
nie słyszałem, co by do mnie coś jechało
-
Kto na moich ziemiach odzyskanych parkuje?
Boczna Bolka Limanowskiego , bodajrze Węgierska